ÇIRALI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, MUHTARLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ile yönetim kurulu üyeleri İbrahim Erdem, Fatih Tufan ve Ramazan Dim, '19 Ekim Muhtarlar Günü' etkinliklerine katıldı.

  • 550
ÇIRALI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, MUHTARLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşkaza Meydanı’ndaki etkinliklerde Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile protokol üyeleri de yer aldı. Fethiye Belediye Bandosu’nun çaldığı marşlar eşliğinde Fethiye Muhtarlar Derneği tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Törenin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Çıralı ve yönetim kurulu üyeleri, protokol üyeleriyle birlikte Fethiye Muhtarlar Derneği binasına geçti. Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, burada yaptığı konuşmada, kendilerini özel günlerinde yalnız bırakmayan Fethiye protokolüne teşekkür etti. 
“İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”
Muhtarların yerel yönetimlerin yapı taşı olduğunu belirten Başkan Çıralı ise Fethiye ve Seydikemer’deki tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Sorumluluk bölgesindeki tüm muhtarlarla işbirliği içinde çalıştıklarını anlatan Başkan Çıralı, oda tarafından düzenli olarak yapılan yardımların doğru adreslere ulaşmasında en büyük desteği muhtarlardan aldıklarını kaydederek kendilerine teşekkür etti. 
 

Bakmadan Geçme