OTGÖZ, MUHTARLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, '19 Ekim Muhtarlar Günü' dolayısıyla ilçede görev yapan mahalle muhtarıyla bir araya gelerek muhtarların gününü kutladı.

  • 562

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz,  '19 Ekim Muhtarlar Günü' dolayısıyla ilçede görev yapan bazı mahalle muhtarıyla bir araya geldi. 
Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen programda Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, mahalle muhtarlarını Tufanlar Düğün ve Dinlenme tesislerinde ağırlayarak, günlerini kutladı. Maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek düzenlenen programa; 
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, siyasi partilerin ilçe başkanları, Seydikemer Belediyesi Birim Müdürleri, Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır , Seydikemer Ziraat odası Muhsin Gümüş ,Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Halil Aydın ve muhtarlar katıldı. 
Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Halil Aydın programda yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bugünü muhtarlar günü ilan ettiği için teşekkür ederiz. Seydikemer Belediyesi ile pandemi süresince virüsle her daim omuz omuza şavaştık. Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Başkan Yardımcılarımız bizlere bu süreçte destek oldu. Taleplerimizi yerine getirdiler. Vatandaşlarımızın dertleriyle ilgilendiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz" dedi.

Bakmadan Geçme