10 yıllık eşini bıçakla öldürdü

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Fethiye'de iki çocuğunun annesi, 10 yıllık eşini bıçaklayarak öldüren koca kayıplara karıştı.

  • 19067
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
10 yıllık eşini bıçakla öldürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Fethiye’nin Pazaryeri Mahallesi 536. Sokak 9 Nolu apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre iki çocuğu ile birlikte yaşayan Tanju Y.A. (30) ve Selda A. (24) çifti henüz bilinmeyen nedenle tartıştıktan sonra Tanju Y.A. eline geçirdiği ekmek bıçağıyla 10 yıllık eşini karnından ve başından bıçaklayarak öldürüp, motosikletle kayıplara karıştı. Bugün sabah saatlerinde Tanju Y.A.’nın babası Mustafa A. erken saatlerde oğlu ve gelinin oturduğu eve gelip kapıyı açtığında gelinini kanlar içinde gördü. Hemen çevredeki komşulardan yardım istedi. Binadaki diğer sakinler, hemen polisi arayıp, cinayeti haber verdi. Olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri eve geldiğinde Selda A.’nın yaşamını kaybettiğini tespit etti. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ve araştırma ekipleri, cinayetin işlendiği evde geniş çaplı inceleme yaptı. Olay yerine Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan da gelerek, inceleme ve araştırma çalışmalarını yerinde izledi. Cumhuriyet Savcısı Şeyma Kızılaslan’ın olay yerinde yaptığı inceleme ve araştırmanın ardından Selda A.’nın cenazesi, Fethiye Belediyesi cenaze aracına alınarak, ön otopsi için Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. 

ACILI ANNE BAYGINLIK GEÇİRDİ
Selda A.’nın annesi Cemile K. olayı duyup, gözyaşları içinde geldiği kızının evinin önünde uzun süre ağıt yaktı. “Benim çocuğum daha 24 yaşındaydı. Gepgenç hayatını bitirdiler. Bana sarı kızımı, çocuğumu getirin” diyerek ağladı. Cemile K. baygınlık geçirince olay yerine ambulans istendi. Sağlık ekipleri, kalp rahatsızlığı da bulunan acılı anneye sakinleştirici yaptı. 

GELİNİM, EVLADIMDAN KIYMETLİYDİ
Olay yerine, eşini öldürdükten sonra kaçan Tanju Y.A.’nın babası Mustafa, annesi Hatice A. ve Kumluova Mahalle Muhtarı Hilmi Deniz ve diğer yakınları da geldi. Hatice ve Mustafa A. “Gelinimiz, evladımızdan kıymetliydi” diye ağlarken, “Oğlum kendini mahvetti” diye konuştu. 

CİNAYET, SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA MI OLDU?
10 yıldır evli olan iki kız çocuğu sahibi çift, köyde zaman zaman tartışmalar yaşıyorlardı. Tanju Y.A. ailesinin iddialarına göre alkol ve zaman zaman uyuşturucu kullandığı için çift tartışmalar yaşıyordu. Boşanmak için başvurdular. Selda A. eşinden boşanmak için de bir ara ayrılmak için annesine gitti ancak araya giren aileler, çifti tekrar barıştırdı. Çift 8 ay önce cinayetin işlendiği Fethiye’deki evi kiraladıktan sonra Tanju Y.A. bir iş yerinde, eşi de evlerde temizlik işi yaparken, araya pandemi girince her ikisi de işsiz kaldı.   

OĞLUM UYUŞTURUCU KULLANIYORDU
Tanju Y.A’nın babası Mustafa A. FRT’ye yaptığı açıklamada, “10 yıldır evlilerdi, 2 çocukları var. Mahkemeleri vardı fakat gelinimiz geçen mahkemede davacı olmadığını söylemiş. Oğlum ot (uyuşturucu) kullanıyordu. Cumartesi gecesi olaydan önce alkol almışlar. Daha sonra kadın, bir arkadaşını arayıp; oğlumun kendisini öldüreceğini söylemiş. Polise bildirse bu olay olmazdı. Cinayet, Cumartesi günü işlenmiş olabilir. Olayı ben fark ettim. Kapıyı açınca cansız bedeni ile karşılaştım. Biz gelinimizi çok seviyorduk. Daha önce iyi olmaları yönünde çok araya girdik. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarından dolayı gelemedim Oğlumdan hiçbir haber yok. Aralarında kıskançlıktan dolayı bir tartışma çıkmış olabilir. Gelinimiz evlere temizliğe gidiyordu” dedi. 

DAHA ÖNCE ŞİDDET OLAYI OLMADI
Kumluova Mahalle Muhtarı Hilmi Deniz de FRT’nin sorularını cevaplandırırken, “Bu cinayet hepimizi çok üzdü. Arkadaşın ailesi mahallemizde sebze üreticiliği yapıyor fakat Eşen Mahallesi’nde oturuyorlar. Cinayeti işleyen kişi eşiyle birlikte Fethiye’de yaşıyordu. Böyle bir olayın yaşamasını istemezdik, sonuçta bir kadın cinayeti. Kıskançlıktan dolayı cinayetin işlendiği belirtiliyor. Daha önce çift arasında şiddet olayı olmadı. 7-8 aydır burada yaşıyorlar, daha önce Kumluova’da babası ile üretim yapıyordu. Yaklaşık 10 yıldır evliler. 2 kız çocukları var. Bildiğim kadarıyla adam demircilik, eşi de otellerde temizliğe gidiyordu. Ailesi ve çocukları için çok üzüldüm” ifadelerini kullandı. 

Eşini öldürdüğü iddiası ile hemen her yerde aranan Tanju Y.A. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri tarafından hemen her yerde aranıyor. 
 

10 yıllık eşini bıçakla öldürdü
10 yıllık eşini bıçakla öldürdü
10 yıllık eşini bıçakla öldürdü
10 yıllık eşini bıçakla öldürdü
10 yıllık eşini bıçakla öldürdü
10 yıllık eşini bıçakla öldürdü
10 yıllık eşini bıçakla öldürdü
10 yıllık eşini bıçakla öldürdü

Bakmadan Geçme