CHP Fethiye ilçe kongresi 19 Ocak'ta

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Olağan Kongresi, 19 Ocak 2020 Pazar günü saat 10.00'da Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde yapılacak. 3 adayın yarışacağı kongrede 375 delegenin oy kullanacağı ifade edildi.

  • 2963
CHP Fethiye ilçe kongresi 19 Ocak'ta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kongre sürecinde ilk olarak delege seçimlerini tamamlayan CHP Fethiye İlçe Örgütü’nde kongre heyecanı yaşanıyor. Konuyla ilgili olarak İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu idaresinde yapılan toplantıda ilçe yönetim kurulu, ilçe olağan kongresinin tarihini 19 Ocak 2020 Pazar olarak belirledi.
Yapılacak olan kongrede ilçe başkanı, ilçe yönetimi ve il delegasyonunun seçileceğini belirten CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “CHP Fethiye İlçe Kongresi sürecinde yönetim kurulumuz tarafından kongre tarihi belirlendi. İlçe olağan kongremiz 19 Ocak 2020 Pazar günü saat 10.00’da Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılacak. CHP Fethiye İlçe Başkanlığına yakışır bir şekilde kongremizi gerçekleştireceğiz. Geçen süreçte delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreç Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçemizdeki geleceği açısından olumlu geçer ve partimizi emin ellere teslim ederiz. 30 yıl sonra Fethiye Belediyesi’ni kazanan partimizin bundan sonra Fethiye siyasetine yapacağı katkıları hep birlikte yaşayacağız. Bu süreçte özellikle ilçe başkanı olarak bana ve yönetim kurulumuza gösterilen teveccühe çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak büyük bir aşama kaydettik.Partimiz hem genel seçimlerde hem de son yapılan yerel seçimlerde Fethiye’de birincisi siyasi parti olma özelliğini sürdürmüştür. Umarım ülkemiz açısından da her şeyin çok güzel olacağı bir gelecek diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme