CHP Eski İlçe Başkanı Ve Yöneticiler Yuvaya Döndü

CHP Fethiye İlçe eski başkanlarından Güray Bodur ve 7 arkadaşı 20 yıl aradan sonra tekrar partilerine geri döndü. CHP Fethiye İlçe Örgütü'ndeki rozet takma törenine Muğla eski Milletvekilleri de katıldı. Törende konuşan CHP Fethiye İlçe eski başkanlarından Güray Bodur, 'Partimizden ilkesel olarak hiç kopmadık' ifadelerini kullandı.

  • 3202
CHP Eski İlçe Başkanı Ve Yöneticiler Yuvaya Döndü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye İlçe eski başkanlarından Güray Bodur ile birlikte Hasan Kalkan, Adnan Kalkan, Avukat Adnan Özbaki, Şenay Kalkan, Tuncer Türkoğlu, Ahmet Etçil ve Yüksel Balaban tam 20 yıl aradan sonra CHP’ye tekrar geri döndüler. Yıllar önce çeşitli nedenlerden dolayı istifa ettikleri CHP’ye geri dönen partililere rozetleri CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Muğla eski Milletvekilleri Sami Gökmen, Ömer Süha Aldan, Prof. Dr. Nurettin Demir, Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşçu tarafından alkışlar arasında takıldı.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “CHP’nin kuruluşunun 96. yıldönümünde, 20 yıl önce partimizden çeşitli nedenlerle ayrılan arkadaşlarımızın bugün CHP’ye dönmelerinden dolayı çok mutluyuz. Arkadaşlarımızın CHP’den kopmadılar hatta seçim döneminde hep yanımızdalardı. Güray Bodur ve arkadaşları ile birlikte tüm CHP’liler olarak, Fethiye CHP’nin bir kalesidir” dedi. CHP Fethiye İlçe eski başkanlarından Güray Bodur ise “20 yıl önce parti içi nedenlerle partimizden uzak kaldık. CHP ve ilkelerinden hiç kopmadık. Devamlı partimize destek olmaya devam ettik. Bu saatten sonra hiçbir yere aday olmayacağım. Biz CHP’ye hizmet etmeye geldik” diye konuştu.

CHP Muğla eski Milletvekillerinden Sami Gökmen, partinin ilkelerinin iyi bilinmesini isteyerek, 6 okun özelliklerini anlatıp; “Bu oklarda Kemalizm vardır. İstanbul seçimlerinin kazanılmasıyla Türkiye yönünü Kemalizm’e çevirdi. Bu okların her birisi halk içindir. Herşey halk için olacaktır” dedi. CHP Muğla eski Milletvekillerinden Ömer Süha Aldan ise “Partimize yeniden dönen özde, ruhen CHP’li olan arkadaşlarımızın da bizlere katılması ile partimiz güçlenmeye devam edecektir. İdeolojik olarak CHP dayanışması Fethiye’den tüm Türkiye’ye yayılıp güçlenecektir” dedi. CHP Muğla eski Milletvekillerinden Prof. Nurettin Demir de CHP’nin birlik beraberliğinin artması partiyi güçlendirdiğini ifade ederek, “Bu 6 ok seçmenlerimiz tarafından ilkesel olarak iyi bilinmelidir. Eğer birlik olursak CHP iktidara gelecektir” diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme