CHP 96 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi 96. kuruluş yıldönümünü kutlarken, CHP Fethiye Örgütü de 96. Yıldönümünü törenle kutladı. Fethiye'deki kuruluş yıldönümü kutlamalarına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile geçtiğimiz dönem Muğla Milletvekilleri de katıldı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, 30 yıl aradan sonra Fethiye Belediye Başkanlığını Alim Karaca ve örgütümüz ile birlikte kazanmanın gururunu yaşıyoruz' dedi.

  • 711
CHP 96 yaşında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye İlçe Örgütü de 96. kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı. CHP Fethiye İlçe Örgütü kuruluş yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde tören düzenledi. Törene CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla eski Milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Sami Gökmen, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri ile kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldılar. Törende CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Atatürk Anıtı’na çelenk sunduktan sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup; İstiklal Marşımız söylendi.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu konuşmasında, Özer Olgun’un belediye başkanlığını kazandığı 30 yıl sonra yeniden Alim Karaca ile örgütümüzün bütünleşmesi sonucu belediye başkanlığını yine kazandık. Örgütümüzle gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. CHP, Türk devrimini başarmış ve devrimi devam ettirmektedir” diyerek; CHP’li eski merhum belediye başkanlarını saygıyla andı. Kullukçu, CHP olarak Fethiye’ye hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

CHP Muğla eski Milletvekillerinden Sami Gökmen de CHP’nin Kurtuluş Savaşı sonrası Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile birlikte kanla kurulduğunu belirtip, “Devrimleri kuran, demokrasiyi getiren parti CHP’dir. Laiklik ile her şeyi Atatürk ve CHP bu memlekete yerleştirmiştir. CHP 1950’den itibaren kendi özvarlıklarını harekete geçirmiş, borçsuz şekilde ülkeyi yönetmiştir. Kemalist ilkelere ve CHP’ye bugün ve bundan sonra çok daha fazla ihtiyaç vardır. Mevcut iktidarlar, borçsuz bir ülkeyi ağır borca soktular. Haraç mezat Cumhuriyet döneminde kurulan fabrikaları ve özvarlıklarımızı sattılar. Dışarıdan soğan ve saman alır duruma geldik. Ülkemizi ateş çemberinin içine düşürdüler. Biz daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmalıyız ve Kemalizm’i yaşatmalıyız” diye konuştu.

CHP’nin kuruluş yıldönümü töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

 

Bakmadan Geçme