CHP'den Alim Karaca'ya Destek Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, şahsının CHP ile sorun yaşadığını iddia eden haberlere, 'gerçeği yansıtmayan haberler. Siyasi hayatım boyunca CHP'deyim. Partim dimdik arkamda!' diyerek cevap verdi. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve yönetimi, Belediye Başkanı Alim Karaca'ya destek ziyareti gerçekleştirdi.

  • 1142
CHP'den Alim Karaca'ya Destek Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaca’nın yüzde yüz arkasındayız
CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir ve beraberinde ilçe yönetimi, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya destek ziyareti gerçekleştirdi. Meclis salonunda yapılan ziyarette İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Belediye Başkanımızın yüzde yüz arkasındayız. Asparagas haberlere kimsenin inanmayacağını biliyoruz. Biz hukuk boyutunda mücadelemizi vereceğiz. CHP İlçe Yönetimi ve Alim Karaca daha güzel günler göreceğiz” dedi.
Karaca, “Partim dimdik arkamda”
Görevinin başında olduğunu ve partisi Cumhuriyet Halk Partisi ile arasında hiçbir sorununun olmadığını belirten Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “ Geride kalan üç buçuk zaman diliminde Fethiye halkının daha rahat ve ferah bir şekilde yaşaması için hizmete ve mücadeleye devam edeceğiz. Bu haberler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Ben görevimin başındayım ve mensubu olmaktan gurur duyduğum partim Cumhuriyet Halk Partisi de dimdik arkamda” dedi.
Yapılan anketler ortada
Yapılan üç farklı ankette çok iyi bir şekilde sonuçların çıktığını söyleyen Karaca, “Son kamuoyu araştırmaları ortada. Bunlardan bir tanesi yüzde 56, diğer 57,4 ve son olarak Avrasya’nın yapmış olduğu ankette Türkiye’de dereceye girdik. Yüzde 63,1 son ankette şahsımıza çıkan destek. Önümüzde daha çok süre var. Biz daha yeni başlıyoruz” dedi. Karaca önümüzdeki süreçte hizmetlerin artarak devam edeceğine de dikkat çekti.
 

Bakmadan Geçme