Ceviz 'Seri başlatmak arzusundayız' 

Fethiyespor'un Erok, Kocaeli ve Ağrı 1970 mağlubiyetlerinin ardından evinde Elazığ Belediyespor'u 2-0 mağlup etmesi tekrar takımın play off ümidini arttırdı. Ara transferin son gününde 7 oyuncuyu renklerine katan Fethiyespor'da bir seri galibiyetler beklentisi başladı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, 'İyi bir takımı yendik. Seri başlatmak arzusundayız' dedi. 

  • 1082
Ceviz 'Seri başlatmak arzusundayız' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un 2-0’lık Elazığ Belediyespor galibiyeti lacivert beyazlı camiayı umutlandırdı. Puanını 35’e yükselten Fethiyespor, yeni bir seri galibiyet peşine düştü. Elazığ Belediyespor galibiyetini değerlendiren Teknik Direktör Mustafa Ceviz iyi bir rakibi yendiklerini söyledi. Ceviz, “Öncelikle galibiyetten dolayı mutluyuz. Oyuncularımı kutluyorum. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Zor bir maç oldu. 3 haftalık kötü gidişatı durdurmak istiyorduk. Fikstürün üst üste olması ve kadro derinliğimizin de olmaması sıkıntılar yaşadık. Bugün ideale yakın bir kadro mücadele ettik. Değerlendiremediğimiz pozisyonlar oldu. İyi bir rakibi yendik. Karşımızda derli toplu bir takım vardı. Elazığ Belediyespor iyi oyunculardan kurulu. Belki hak ettikleri yerde değiller ama iyi bir takımı yendik. Genç oyuncularımızı görmek amacıyla onları da oyuna aldık. Altay’dan aldığımız Eren ve Antalyaspor’dan gelen Mert oyuna girdiler. Ellerinden geldiği kadar mücadele etmeye çalıştılar. Sakat olarak oynayan Aykut, 2 golün sahibi Mert Özmen ve kalecimiz Serkan’ı tebrik ediyorum. Duran top organizasyonlarımızın meyvesini bu maçta aldık. Payas maçı da kolay geçmeyecek. Bu maçın önemini de futbolcularımıza söyledik. İyi hazırlanacağız, bir seri yakalamak istiyoruz. İlk 5 içinde yer almaya gayret edeceğiz. Bize bir moral lazımdı” ifadelerini kullandı. 

GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI
Fethiyespor kalecisi Serkan Demirol da yaptığı gollük kurtarışlarla ilgili olarak, “Galibiyete ihtiyacımız vardı. Sahada iyi oynamak zorundaydık. Tabii ki iyi kurtarışlar yaptım. İki de güzel gol attık” dedi. Demirol, “İkinci devreye iyi başlayamadık. Üst üste mağlubiyetler aldık. Liderin biraz uzağında kaldık. Bizim galibiyete ihtiyacımız vardı. Bugün kazanabilmek adına mücadele ettik. Bir galibiyetin bizi tekrar çıkışa geçireceğine inanıyoruz. Bu da yeni serinin bir başlangıcı olur. Daha önümüzde çok maç var. Payasspor maçına da galibiyet için gideceğiz” dedi. 

FRİKİK ÇALIŞIYORDUM
Takımına 2 güzel frikik golü ile 3 puan kazandıran savunma oyuncusu Mert Özmen hafta içinde Turgay An ile frikik çalışmaları yaptığını söyledi. Özmen, “Kazanmamız gereken bir maçtı. 3 haftadır kaybediyorduk. Kötü bir gidişimiz vardı. 2. yarıya iyi başlayamamıştık. Biraz oyun olarak istediğimizi gösteremesek de kazanmasını bildik. Çok şükür ben de 2 gol attım. Bir katkım olduysa ne mutlu… Böyle devam edeceğimize inanıyorum. Hafta içi Turgay abi ile frikiklerde çalışmamız olmuştu. 2 gol de birbirinin benzeri oldu. Kazandığımız ve gol attığımız için mutluyum” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme