Başkan Alim Karaca'dan Ziraat Odası ve Deniz Ticaret Odasına Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca sivil toplum kuruluşları ziyaretini sürdürüyor. Karaca bu kapsamda Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan ve yönetim kurulu üyelerini ile Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek sohbet etti.

  • 902
Başkan Alim Karaca'dan Ziraat Odası ve Deniz Ticaret Odasına Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Deniz Ticaret Odasında, Başkan Şaban Arıkan tarafından karşılanan Karaca, seçimden önce sivil toplum kuruluşları her daim iç içe olarak Fethiye’nin yönetiminde söz sahibi olacaklarını dile getirmiş, belirli aralıklarla ziyaretler gerçekleştirerek, onların sesine kulak vereceğini kaydetmişti. Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “özlenen siyasetçi modeline örnek bir isim Alim Karaca. Geçmiş yıllardan kendisi tanıdığımız, sürekli görüştüğümüz bir başkanımız. Karakterinde hiçbir oynama olmayan bir insan bunun altını çizmek istiyorum. İlişkiler hep sıcak, hep samimi böyle bir başkana sahip olmak bizler için ayrı bir mutluluk.”dedi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ise Şaban Arıkan’a Denizcilik sektörüne verdiği hizmetin yanı sıra gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ederek, “çalışkan, dürüst ve doğruyu söyleyen insanlara bu toplumun her zaman ihtiyacı var. Fethiye Belediyesi olarak denizcilik sektörü için yapılması gereken ne varsa yapacağız. Onların dertleriyle dertlenip çözüm noktasında her zaman yardımcı olacağız.”dedi. 
“30 Yıllık Yol Arkadaşım”
Karaca daha sonra Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. “30 yıllık yol arkadaşım”dediği Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı yönetim kuruluyla samimi bir şekilde karşılayan Karayiğit “siyasetin çok zor günlerini he birlikte yaşadık. Birlikte sevindik, birlikte üzüldük, nitekim halkın takdiriyle Fethiye Belediye Başkanı seçildi. Kendisi de köylü çocuğu, Yörük, çiftçi bir insan yani bizlerden biri ne mutlu ki hayatımızın 30 yılını birlikte dolu dolu geçirdik. Sorunlarımızla ilgili kendisinden her zaman destek gördük, teşekkür ediyoruz.”dedi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise kader arkadaşım dediği Kenan Karayiğit ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “başkan Karayiğit hep bizimle oldu, destek oldu. Bizlerde üreticilerimiz için yapabileceğimiz ne varsa yapacağız. Özellikle pazaryerlerinin üstlerinin kapanması, yaz döneminde serin bir hava da esnafların tezgahlarını açmaları. Bizler görev yaptığımız sürece üreticilerimizle birlikte olacağız.”dedi.    
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan ve Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e çeşitli hediyeler verdi.

   
 

Bakmadan Geçme