CEVİZ ''FETHİYESPOR FİNALLERE ALIŞIK''

2. Lig Kırmızı Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Fethiyespor, son 2 haftada şehirde sağladığı birlik beraberlik ile 6 puan toplayıp puanını 35'e çıkardı.

  • 1375
CEVİZ ''FETHİYESPOR FİNALLERE ALIŞIK''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarık Daşgün'ün ayrılması Teknik Direktörlüğe Mustafa Ceviz'in gelmesi ile birlikte 2 karşılaşmada 6 puan toplayan Fethiyespor Pendikspor'u Alican, Sefa Aksoy ve Onur Garip'in attığı gollerle 3-0 yenmesine rağmen hala kümede kalma garantisini sağlayamadı. Konya Anadolu Selçukspor'un deplasmanda Tokatspor'u net skorla 2-0 yenmesi, Bandırmaspor'un da Tuzlaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etmesi Darıca Gençler Birliği ve Tokatspor'un ardından düşecek 3. takımın son haftaya kalmasına neden oldu. Karşılaşma sonrasında sonuçları öğrenen Fethiyesporlu futbolcular fazla sevinemedi. APAÇİ Taraftar topluluğu ile 3-0'lık galibiyetin sevincini yaşayan Fethiyespor'da eski başkanlar ve eski yöneticiler ''Son hafta Bandırma'da alınacak bir puan Fethiyespor'u ligde tutacaktır'' dediler.
''FETHİYESPOR'UN YANINDA OLACAĞIZ''
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ''Pendikspor önünde alınan galibiyet çok güzel oldu. Son hafta deplasmanda alınacak bir puan mutlaka Fethiyespor'a yetecektir. Fethiyespor'un Bandırma maçında yanında olacağız'' ifadelerini kullandı.
''FETHİYESPOR FİNALLERE ALIŞIK''

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz de ''Biz finallere alışık takımız. Son 2 haftada 6 puan topladık. Son hafta final oynayacağız. Cumartesi günü Bandırma'da en az bir puan rakiplerin de puan kaybetmesi Fethiyespor'un işini kolaylaştıracaktır'' dedi. Ceviz, ''Maçı kazandık. Soyunma odasında oyuncularımı tebrik ettik. Diğer maç sonuçlarını öğrendikten sonra son maç ligde kalacak takımın durumunu belirleyecek. Konya Anadolu Selçuk içeride Şampiyon Menemen Belediyespor ile oynayacak. Biz de deplasmanda Bandırmaspor ile oynayacağız. Bize her türlü 1 puan yetiyor. Konya'nın puan kaybetmesi Bandırma'ya da yetecektir. Bizim alacağımız bir puan çok önemli. Fethiyespor finallere alışık bir takımdır. Aynı şekilde son hafta maçlarını çok oynadık. Pek çok kez tehlike yaşadık. Ancak biz oyuncularımızı bu son maça iyi motive etmek istiyoruz. Camiamızın da desteği ile Fethiyespor bu ligde tutunacaktır'' dedi.
''UMUTLANDIK''

Fethiyespor eski başkanlarından Esat Bakırcı ise ''Birlik beraberlik içindeyiz. Geç de olsa arka arkaya bu galibiyetler bizi umutlandırdı. Şimdi son hafta finalinde Bandırma'da alacağımız puan Fethiyespor'u ligde tutacaktır. Destek veren Fethiye halkına teşekkür ediyorum'' dedi.
''HENÜZ BU İŞ BİTMEDİ''
Fethiyespor Kaptanlarından Oktay Delibalta da ''Fethiyespor bugün kazandı. Son 2 haftadır oynadığı futbol, attığı gollerle ligde yerinin burası olmadığını gösteriyor. Henüz bu iş bitmedi. Tüm oyuncular kenetlendi. Fethiyespor'u ligde tutmak için son maça daha fazla hazırlanacağız'' dedi.
''BANDIRMA DEPLASMANINA GİDECEĞİZ''
Fethiyesporlu taraftarlar maç sonunda ''Evet, bugün kazandık ama ligde kalma umudu son haftaya kaldı. Cumartesi günü Bandırma deplasmanında olacağız. Kardeş takımımız olan Bandırma'da 2 takım da can siperhane mücadele edecek. Fethiyespor'umuzun puan ya da puanlarla dönmesini sağlamak istiyoruz'' dediler.
''POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK''
Konuk Pendikspor Teknik Direktörü Sinan Yücer de ''Bugün Fethiyespor iyi oynadı. Goller buldu. Biz pozisyonları değerlendiremedik. Bir iddiamız kalmayınca futbolcuların mücadelesi istediğimiz şekilde olmadı. Önümüzdeki hafta kazanarak ligi tamamlamak istiyoruz. Fethiyespor'a da başarılar diliyoruz. Fethiye'nin ligde tutunmasını arzuluyorum. Çok güzel bir stadı, taraftarı ve futbolu seven yöneticileri var'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme