'Bisikletsiz çocuk kalmayacak' 

Fethiye'de Menteşeoğlu Muhtarı Ramazan Küçük, örnek bir kampanyaya imza attı. Çevrede bulunan vatandaşlardan atıl ve kullanmadıkları bisikletleri toplayan Muhtar Küçük, bunları kendi imkanları ile tamir ettirerek ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına hediye etti. 

  • 3759
'Bisikletsiz çocuk kalmayacak' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de Menteşeoğlu Muhtarı Ramazan Küçük, örnek bir kampanyaya imza attı. Çevrede bulunan vatandaşlardan atıl ve kullanmadıkları bisikletleri toplayan Muhtar Küçük, bunları kendi imkanları ile tamir ettirerek; ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına hediye etti. 

“Bisikletsiz çocuk kalmayacak” sloganıyla bu anlamlı kampanyayı başlatan Menteşeoğlu Muhtarı Ramazan Küçük, hayırsever vatandaşlar tarafından 3 adet yeni bisiklet bağışlandığını belirtti. Çevrede bulunan vatandaşların eski, atıl halde ve kullanılmayan bisikletlerini toplayan Muhtar Ramazan Küçük; bunları tamir ettirdi. Tüm eksiklikleri giderilen bisikletleri tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına hediye eden Küçük, kendisine destek olan bisiklet tamircisi Erkan Çetin’e teşekkür etti. 

Menteşeoğlu Muhtarı Ramazan Küçük yaptığı açıklamada, “Mahallemizde bisikletsiz çocuk kalmayacak kampanyası başlattım. Çevrede atıl ve kullanılmayan bisikletleri topladık ve tamir ettirdik. Eskiyen parçaları değiştirdik. Tüm masrafları ben karşıladım. Hayırseverler tarafından 3 adet de yeni bisiklet bağışı oldu. Bunları tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına teslim ettik. Onların mutluluğuna aracı olduğumuz için çok sevinçliyim” şeklinde konuştu. 
 

Bakmadan Geçme