Birlik beraberlik amacıyla kahvaltı düzenlediler

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları, birlik ve beraberlik amacıyla Boğaziçi Restoran'da bir kahvaltı organize etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yer aldığı etkinlik sohbet havasında geçti.

  • 1026
Birlik beraberlik amacıyla kahvaltı düzenlediler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Örgüt içerisinde birlikteliğin artması adına bir kahvaltı programı düzenleyen CHP Fethiye Kadın Kolları, partiye gönül verenleri bir araya getirdi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra ilçe başkan adaylarının yer aldığı organizasyona yoğun bir katılım oldu. 

BİRLİK BERABERLİK AMACIYLA DÜZENLENDİ 
CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kestep yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları olarak birlik ve beraberlik amacıyla bir kahvaltı düzenledik. Yoğun bir katılım oldu. İlçe Başkanımız ve Fethiye Belediye Başkanımıza da katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. 

BÜYÜK GAYRET SARF ETTİLER
CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, "Örgütümüzün en önemli sac ayağı olan kadın kollarımızın 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Fethiye Belediyesi'nin kazanılması ile birlikte yeniden bir kahvaltı organizasyonu düzenlediler. Yerel seçim sürecinde gayretli çalışmalarından ve başarılarından dolayı Ayşe Kestep nezdinde tüm yönetici ve üyelerine teşekkür ediyorum. Belediye başkanı ve belediye meclis üyelerimizin seçilmesinde gayret sarf ettiler. Bu birlikteliğin ilçe kongresi öncesinde güzel bir düşünce olduğu kanısındayım. Bahriye Üçok Parkı'nda kurulacak ikinci bir halkevi müjdesini buradan veriyoruz. Belediye başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Her zaman kendisinin yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum" diye konuştu. 

PARTİMİZİN İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA SİYASET YAPIYORUZ
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Birlik ve beraberlik adına düzenlenen bu organizasyon için kadın kolları başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu birliktelik Fethiye'de seçimlerin kazanılmasında önemli rol oynadı. Geçen 6 aylık süreçte örgütümüz ile birlikte bölgemizde çalışıyoruz. Sadece şahsım değil, belediye personelimiz ve 31 belediye meclis üyemiz ile birlik-beraberlik çerçevesinde Fethiye'yi yönetiyoruz. Yeni tahsis ve projelerin hayata geçmesiyle Fethiye'de yaşayan 160 bin vatandaşımızın memnuniyeti artacaktır. Partimizin ilkeleri doğrultusunda siyaset yapıyoruz. Halkçı ve sosyal belediyeciliğin ne olduğunu 6 aylık dönemde halkımıza gösteriyoruz. Bu ivme artarak devam edecek ve 4,5 yılda Fethiye'de çok güzel şeyler olacak. Altyapı ve üstyapı ile son 5 yılın iki katı hizmeti yapmak konusunda iddialıyız" ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme