Karaca, 'Sorunları hep birlikte çözeceğiz'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi'ni ziyaret ederek, yönetim kurulu ve şube üyeleri ile sohbet etti. Engellilerin sorunlarını dinleyen Karaca, 'Sizlerin ve diğer engelli kardeşlerimizin sorunlarını el birliği ile hep birlikte çözeceğiz' ifadelerini kullandı.

  • 960
Karaca, 'Sorunları hep birlikte çözeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, çalışmaları ve projeleri hakkında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya bilgiler aktardı. Engellilerin erişebilirlik ve ulaşılabilirlik başta olmak üzere diğer sorunlarını da dinleyen Başkan Karaca, Aydoğan Arslanca ve şube üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arslanca, “Faaliyete başladığımız günden bu yana önemli çalışmalara imza attık. Bunun yanında hazırladığımız projeleri de en kısa sürede hayata geçireceğiz. Bu anlamda bizlere destek veren başta sizler olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca açıklamasında, “Öncelikle sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Burada engelli arkadaşlarımız ile sohbet ettik, dertlerini dinledik. Sizlerin ve diğer engelli kardeşlerimizin sorunlarını el birliği ile hep birlikte çözeceğiz. Bu anlamda biz elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi. 


 

Bakmadan Geçme