AMERİKALI BASKETBOLCULARDAN BARBEKÜ

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ING Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında kendi evinde Avrupa'nın en önemli takımları arasında yer alan Anadolu Efes'i ağırlayacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Fethiye temsilcisi, Ölüdeniz'de bulunan Manaspark Hotel'in konuğu oldular. Basketbolcular düzenlenen barbekü partisinde moral depoladılar.

  • 2538
AMERİKALI BASKETBOLCULARDAN BARBEKÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; geçtiğimiz hafta Süper Lig’in köklü ekiplerinden Beşiktaş’ı mağlup eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, aldığı bu galibiyetle de ülke gündeminde adından sıkça söz ettirdi. Cumartesi günü Anadolu Efes ile karşılaşacak olan ekibimiz için moral etkinliği düzenlendi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, Genel Sekreter Yavuz Topateş, Başantrenör Alkım Ay, teknik heyet ve basketbolcular ve eşleri ile çocuklarının katıldığı organizasyon renkli görüntülere sahne oldu. 

Belediye Meclis Üyesi Mehmet Uysal ve ünlü sanatçı Neco’nun da yer aldığı barbekü partisinde basketbolcular; eşsiz bir manzarada doğanın ve temiz havanın tadını çıkardılar. Amerikalı basketbolcular Brenden Frazier, Abdul Malik Abu ve Elgin Cook mangalda et pişirdiler ve ocak başındaki yeteneklerini de sergilediler.

Manaspark Hotel İşletmecisi Timuçin Kuş yaptığı açıklamada, “Benim oğlum basketbolcu, kendim de eski basketbolcuyum. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un gidişatı şu anda çok güzel. Takımda çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. İşletme olarak Anadolu Efes maçı öncesi moral olması amacıyla barbekü partisi düzenledik” dedi. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Yardımcı Antrenörü Burak Aydınalp açıklamasında, “Manaspark Hotel İşletmecisi Sayın Timuçin Kuş’a teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz gibi Anadolu Efes, Avrupa’nın en önemli takımları arasında yer alıyor. Onları ilçemizde ağırlayacak olmamız bizim için büyük gurur. Lige maç maç bakıyoruz ve amacımız çıktığımız her maçı kazanmaya çalışmak. Türkiye’nin ve Avrupa’nın önde gelen ekiplerinden birisi ile oynamak bizim için ayrı bir deneyim olacak. Salona gelemeseler de halkımızın ve taraflarımızın yoğun bir desteği var. Bu bize ekstra motivasyon oluyor. Anadolu Efes maçı için hazırlıklarımız aralıksız sürüyor” diye konuştu. 

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi takımımız için moral etkinlikleri devam ediyor. Beşiktaş galibiyetinin ardından sahamızda Anadolu Efes’i konuk edeceğiz. Lig uzun bir süreç, moral ve motivasyona ihtiyacımız var. Güzel bir havada ve sohbet ortamında Manaspark Hotel İşletmecisi Timuçin Kuş bizleri ağırlıyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Galatasaray ve Beşiktaş galibiyetleri ülke genelinde büyük bir yankı uyandırdı. Taraftarlarımız ve halkımız bu zaferlerin devamını bekliyorlar. Kulübümüzün ve ilçemizin en büyük özelliği taraftarıdır. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

AMERİKALI BASKETBOLCULARDAN BARBEKÜ
AMERİKALI BASKETBOLCULARDAN BARBEKÜ
AMERİKALI BASKETBOLCULARDAN BARBEKÜ
AMERİKALI BASKETBOLCULARDAN BARBEKÜ
AMERİKALI BASKETBOLCULARDAN BARBEKÜ

Bakmadan Geçme