BEŞİKTAŞ TARAFTARLAR DERNEĞİ ÜYELERİ, HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye huzurevine ziyarette bulunarak yaşlıların dert ve isteklerini dinlediler.

  • 785
BEŞİKTAŞ TARAFTARLAR DERNEĞİ ÜYELERİ, HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğullarıve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye huzurevinde Huzurevi Müdürü Adem Güngör tarafından karşılandı. Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri yaklaşık 65 huzurevi sakininin ellerini öperek onların dert ve dileklerini dinledi. Önceden hazırlatılan akşam yemeği hep birlikte yenilirken, Beşiktaşlı olan pek çok huzurevi sakini siyah beyazlı dernek yetkililerini görünce büyük sevinç yaşadı. Torunoğulları ve arkadaşları huzurevi sakinleri için hazırladıkları hediyeleri de sunarlarken, yaşlıların yüzlerindeki ifadeler görülmeye değerdi. Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, ''Derneğimizin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde huzurevi sakinlerimiz için yemek programı hazırladık. Burada konaklayan tüm vatandaşlarımızla tanışmaktan çok mutlu olduk. Ayrıca dert ve isteklerini de dinledik. Benzer etkinliklerimiz devam edecek'' ifadelerini kullandı.
Fethiye Huzurevi Müdürü Adem Güngör ise Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkan ve yönetim kuruluna huzurevi sakinlerine sağladıkları moral motivasyon için teşekkür etti.

Ziyaret karşısında mutlu olan Huzurevi sakinleri deBeşiktaş Taraftarlar Derneği yönetim kuruluna çok teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdiler.

Bakmadan Geçme