BEKİR ESER'DEN İMZA KAMPANYASINA DESTEK

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi'nin Diyarbakır'da HDP il binası önünde çocukları PKK tarafından kaçırılan anneler için Fethiye'de de başlatılan imza kampanyasına destek verdi.

  • 761
BEKİR ESER'DEN İMZA KAMPANYASINA DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, Diyarbakır’da HDP il binası önünde çocukları PKK tarafından kaçırılan anneler için imza kampanyası başlatmıştı. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cura ve Esenköy Muhtarı Osman Balcı ile birlikte Dispanser Caddesi’nde kurulan imza masasını ziyaret etti. Açılan imza kampanyasına katılan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, “Devletimiz PKK ile yoğun bir mücadele ortaya koymaktadır. Her türlü terör örgütüne karşı mücadele devam edecektir. Diyarbakır annelerinin acısı hepimizin ortak sorunudur. Devletimiz HDP’nin PKK’ya yakın ilişkisini defalarca ortaya koymuştur. Vatan Partisi’nin Fethiye’de başlattığı imza kampanyasını destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi de, “Devletimizin kararlı duruşu ve güvenlik güçlerimizin kararlı mücadelesiyle halk birleşince nefes alacak alanları kalmamıştır. HDP bugün Diyarbakır’da kepenk kapatmıştır, yarın tüm Türkiye’de kapatılacaktır. Bu millet terörden çektiği acılara ve sıkıntılara artık yeter demiştir. Bir tarafta evlatlarını teröre şehit veren aileler diğer tarafta evlatları terör örgütü tarafından kaçırılan aileler bu yıkıma, bu eziyete, bu acıya son vermek için bir araya gelmişlerdir. PKK ve HDP her şeyden çok birleşen Türk Milleti’nin gazabından korkması gerektiğini yaşayarak öğrenecektir” dedi.  

Bakmadan Geçme