BAŞSAVCI EKER'DEN, HAKİM VE SAVCILARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

HSK Kararnamesi ile Fethiye Adliyesi'nden tayini çıkan 26 hakim ve savcı için sade bir veda etkinliği düzenlendi. Pandemi nedeniyle oldukça sade şekilde gerçekleşen etkinlikte Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker tarafından tayini çıkan hakim ve savcılara başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

  • 17051
BAŞSAVCI EKER'DEN, HAKİM VE SAVCILARA TEŞEKKÜR PLAKETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HSK Kararnamesi ile Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevinden Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Mesut Şengönül, Fethiye Cumhuriyet Savcılığı görevinden Adana Hakimliğine atanan Gülsev Kökkaya, Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Ömer Çelebi, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Sinan Kırlangıç, İstanbul Hakimliği’ne atanan Cemre Candaroğlu, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Semih Demirkan, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Burhan Şahin Kaya, Afyonkarahisar Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Erbil Demirel, Kayseri Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Onur Kılıç ve Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Ercan Şahan ile Fethiye’de Hakim olarak görev yapan İstanbul Anadolu Hakimliği’ne atanan Azime Erdağ, Burcu Yazar, Asuman Ergin Koçan, İlayda Keskin, Ankara Hakimliği’ne atanan Hamza Türker, Berna Saçan Türker, Konya Hakimliği’ne atanan Gamze Kafkas, Adana Hakimliği’ne atanan Yusuf Kozak, Özlem Gezici, İstanbul Hakimliği’ne atanan Neşe Mamaştüredi, Esra Emir Demirkan, Sevda Yaşırtı Kırlangıç, Özge Candaroğlu, Kütahya Hakimliği’ne atanan Ömer Kaptıkaçtı, Şanlıurfa Hakimliği’ne atanan İbrahim Halil Aslan ve Uludere Hakimliği’ne atanan Hüseyin Yılmaz için Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker tarafından veda etkinliği düzenlendi. Fethiye Adliyesi’nde geçtiğimiz günlerde pandemi tedbirleri kapsamında düzenlenen etkinlikte konuşan Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, “Fethiye’deki başarılı çalışmalarınız nedeniyle teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız veda gecelerini bu yıl Pandemi nedeniyle yapamıyoruz. Yeni görev yerlerinizdeki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, tayini çıkan hakim ve savcılara teşekkür plaketlerini alkışlar eşliğinde sundu.
FETHİYE’YE 23 HAKİM VE SAVCI ATANDI
Öte yandan Fethiye’ye atanan hakim ve savcılar da yeni görevlerine başladılar. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na Hakkari Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Abdulkadir Ungan atanırken Fethiye Cumhuriyet Savcılıklarına Murat Yüksel, Ebru Kartal, Burak Aktan, Samet Cebiroğlu, Mehmet Sencer Duran, Zeynep Mine Eryıldır, Şule Güneş, Murat Oyun, Muhammet Raşit Şahan, Muhammet Selman Tanrıkulu atandılar. Fethiye Hakimliği’ne ise Türker Akceviz, Merve Kalkan Arıkan, Ahmet Emre Arıkan, Efe Cem Azaklı, Büşra Bilgiç, Cansu Büyükarslan, Abdurrahman Demirci, Murat Ergişi, Gökçe Güneş, Gülnihal Kaynak Akceviz, Muhammet Talha Koç ve Kübra Toper atandılar. 
 

BAŞSAVCI EKER'DEN, HAKİM VE SAVCILARA TEŞEKKÜR PLAKETİ
BAŞSAVCI EKER'DEN, HAKİM VE SAVCILARA TEŞEKKÜR PLAKETİ
BAŞSAVCI EKER'DEN, HAKİM VE SAVCILARA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Bakmadan Geçme