Sanatçı Gökhan Türkmen, Karaca'yı ziyaret etti

Tatilini iki haftadır Fethiye'de geçiren Ünlü sanatçı Gökhan Türkmen, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti.

  • 2303
Sanatçı Gökhan Türkmen, Karaca'yı ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm misafirlerini makamında ağırlayan Karaca, Sanatçı Gökhan Türkmen’i belediyede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Karaca, “Kendisine çok teşekkür ederiz. Gökhan Bey gerçekten Türkiye’ye mal olmuş bir sanatçımız. İki haftadır da Fethiye’de tatil yapıyor. Biz de Fethiye Belediyesi olarak sosyal etkinliğe çok önem veren bir belediyeyiz. Onlarda burada bizlere bu sosyal etkinliklerde katkı sunmak için bugün bu güzel dileklerini bizlerle ifade ettiler. Pandemi süreci boyunca halkımızdan biraz uzak kaldık ama pandemi bitince buradaki problem ortadan kalktığı takdirde Gökhan Türkmen ve birçok sanatçıyı halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
“Tatil için Fethiye’yi seçtim”
Sanatçı Gökhan Türkmen ise, “Gittiğimiz yerlerde Belediye Başkanlarını ziyaret ediyoruz. Yapabileceğimiz bir şey varsa, sanatçı ve şirket olarak onları soruyoruz. Tanışmış oluyoruz. Sağ olsun başkanımız bizi güzel ağırladı. Burada olmak çok keyifliydi. İki hafta tatilimizi yaptık. Başkanımızla tanıştık yarında gidiyoruz” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme