Basketbol takımından Başkan Karaca'ya ziyaret

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor yöneticileri, teknik heyeti ve sporcuları Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret ettiler. Kulüp Başkanı İzzet Durak, ziyarette Başkan Karaca'ya isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

  • 641
Basketbol takımından Başkan Karaca'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

LH Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, Genel Sekreter Yavuz Topateş, yöneticiler, Başantrenör Alkım Ay, Takım kaptanları Barış Hersek ve Branden Frazier’in yer aldığı ziyaret sohbet havasında geçti. Belediyespor Başkanı Durak, Alim Karaca’ya kulüp formasını takdim ederek, şimdiye kadar verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

Tüm dünyada pandemi dolayısıyla gündemin sağlık olduğunun altını çizen Kulüp Başkanı İzzet Durak, “Bu süreçte taraftarımızla buluşamadığımızdan dolayı üzgünüz. Fethiyespor ve Fethiye Belediyespor Takımları ülkemizde taraftarlarıyla da öne çıkmış takımlardır. Biz markamızı daha da ileriye götürmek için taraftarımızın tabiki yanımızda olmasını isteriz. Fethiye’nin süper ligde bir takımı olması herkes için ve bizler için büyük gurur kaynağıdır. Maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya, sponsorumuz Lokman Hekim Belediyespor’a teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımızın sayesinde bu ligdeyiz. Kendilerine de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fethiyelilere selam ve saygılarını sunarak konuşmasına başlayan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Fethiye’de bir takımı Süper Lig’e çıkaran, teknik heyetten yönetimine taraftarına kadar herkese teşekkür ediyorum. Türkiye’nin köklü takımlarını mağlup ederek Belediyespor hedefi doğrultusunda yürüyor. Fethiye’de yaşayan 163 bin vatandaşımızın kulübümüze sahip çıkması gerekiyor. Şimdiye kadar ekonomik olarak bir sıkıntımız olmadı. Pandemiden kaynaklı ekonomik sıkıntılar var. Özellikle Fethiyeli işadamlarımızın destek olmasını rica ediyorum. Seyircisiz oynamak gerçekten dezavantaj… Geçen yıl taraftarımızın müthiş desteği vardı. Sonuna kadar takımımızın arkasındayız” ifadelerini kullandı. 

Kaptan Barış Hersek, takım için ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını söyledi. Belediye Başkanı Alim Karaca dahil tüm yönetim kurulunun ellerinden geldiği desteği kulübe sağladıklarını söyleyen Hersek, “Takımımızı daha da yukarıya taşımak hedefimizdir” diye konuştu. Başantrenör Alkım Ay da, “Belediye Başkanımız Alim Karaca, şahsi olarak ve belediye olarak desteğini bizi hem maddi hem manevi olarak gösteriyor. Sponsorumuz Lokman Hekim Esnaf Hastanesi  de aynı şekilde. Biz büyük bir aileyiz. Bu aileye layık olmak için çalışıyoruz” dedi. (FATİH DERELİ)
 

Bakmadan Geçme