BAŞKANLARDAN GELECEK PARTİSİ'NE ZİYARET

Fethiye Belediye başkanı Alim Karaca, Menteşe Belediye başkanı Bahattin Gümüş ve Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cumhur Çoban Gelecek Partisi Muğla İl başkanı ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Kayaman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

  • 1031
BAŞKANLARDAN GELECEK PARTİSİ'NE ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Muğla İl başkanı  ve Gelecek Partisi genel başkan yardımcısı  Selahattin Kayaman'a Fethiye Belediye başkanı Alim Karaca, Menteşe Belediye başkanı Bahattin Gümüş, Büyükşehir Belediye başkan Yardımcısı Cumhur Çoban hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.
Fethiye Belediye Başkanı Alim  Karaca, “Meclis üyelerimiz ve belediye başkan yardımcılarımızla birlikte Gelecek Partisi İl Başkanımıza iade-i ziyarette bulunduk. Daha öncesinde Fethiye Belediyesi’ne  yönetimiyle birlikte ziyarette bulunmuşlardı. Yeni bir oluşum içinde Türkiye içinde iddialı yürüdükleri bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Kurucular kurulunda olan ve hemşerimiz olan Selçuk Özdağ hocamız ve İl Başkanı Selahattin Kayaman, Menteşe Belediyesine ziyarette bulunmuşlardı. Biz de bugün meclis toplantımızdan sonra  Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca , Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcımız Cumhur Çoban ile ziyarette bulunduk. Yeni görevlerinde başarılar diliyoruz, yolları açık olsun. Hepimizin amacı ülkemizin daha refah, daha huzurlu, daha barış ulaşması noktasında  başarılar diliyoruz” dedi.
Gelecek Partisi Muğla İl Başkanı ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Kayaman da ziyaretlere teşekkür ederek “Başkanlarımız iade-i ziyarette bulundular. Kendilerine çok teşekkür ederim. Ülkenin durumu ve bugünkü şartlar nedeniyle önümüz çok flu. İnşallah bu ekiple bu dayanışma ile ortak akılla aydınlık günlere, Muğla ve ülkemiz ile birlikte kavuşacağımıza inanıyorum” dedi.
 

BAŞKANLARDAN GELECEK PARTİSİ'NE ZİYARET
BAŞKANLARDAN GELECEK PARTİSİ'NE ZİYARET

Bakmadan Geçme