BAŞKAN SAATCI, KENDİ OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, oğlunun nikahını kendi kıydı.

  • 9545
BAŞKAN SAATCI, KENDİ OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, oğlunun nikahını kendi kıydı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın turizmci oğlu Fatih Saatcı ile Sude Öykü'nün Tuana Tatil köyündeki yemekli kır düğününde nikah şahitliklerini İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Ankara Belediye Başkan aday adayları arasında ismi geçen Mansur Yavaş, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, Ak Parti 21, 22, 25 ve 26. Dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer ile diğer yetkililer yaptı.


Fethiye'de yaklaşık 19 yıldan bu yana aralıksız Belediye Başkanlığı yapan Behçet Saatcı, turizmci oğlu Fatih Saatcı ile Sude Öykü Yavuz'un yemekli kır düğününe büyük bir ilgi oldu. Tuana Tatil köyündeki yemekli kır düğününe Milletvekilleri, Belediye Başkanları, siyasi partilerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları, Türkiye'nin ve bölgenin iş, ticaret, sanat ve spor çevresinden yoğun katılım oldu. Yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı kır düğününde Başkan Saatcı ve eşinin büyük bir heyecan içinde oldukları gözlendi.Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, eşi Nesrin Saatcı ve dünürleri Murat Yavuz ile Esra Demirci konukları yemek salonu girişinde karşıladı. Fethiyeli davulcu, delbekçi ve zurnacıların yanı sıra Milas-Dibek dereli davul ve zurnacıların da yer aldığı sabahtan akşam saatlerine kadar davul zurnanın susmadığı kır düğününe katılım yoğun oldu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Ankara Belediye Başkan aday adayları arasında ismi geçen Mansur Yavaş, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, Ak Parti 21, 22, 25 ve 26. Dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Kaymakam Muzaffer Şahiner, Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, Ak Parti Fethiye İlçe Başkan Vekili İlhami Sarıyıldız, Belediye Başkan aday adayları Kadir Sarıhan, Özlem Balcı, Mehmet Melih Tatlıcı, Yusuf Çaylı, CHP'li Belediye Başkan aday adayları Keramettin Yılmaz, Veli Pabuşçu, İYİ Parti İlçe Başkanı Suat Aybek, TÜROFED yönetim kurulu üyesi Yavuz Torunoğulları, FTSO Başkanı Osman Çıralı, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Yazar Banu Avar, Muğla Esnaf Üst Birlik Başkanı Şükrü Ayyıldız, sivil toplum kuruluşları başkan ve üyeleri, Fethiye ve Muğla'nın siyaset, iş ve ticaret dünyasından önemli simalar katıldı. Akdenizli Medya Grup sahibi İş adamı Önder Akdenizli'nin de katıldığı düğün töreninde gün boyu süren yemeğin ardından genç çift, kırmızı halıda yüzlerce kişinin arasından büyük bir alkış eşliğinde nikah platformu önüne geldi. Burada damat Fatih Saatcı, zeybek oyunu oynarken; gelin Sude Öykü Yavuz da damada alkış tuttu. Genç çift bu oyunun ardından birlikte hareketli müzik eşliğinde oyun oynayıpnikah için özel olarak kurulan platforma çıktılar. Deniz manzarasındaki Tuana Tatil köyünün yemyeşil ortamında nikahıFethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı kıydı. Nikah şahitliklerini İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Ankara Belediye Başkan aday adayları arasında ismi geçen Mansur Yavaş, Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, Ak Parti 21, 22, 25 ve 26. Dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer ve diğer yetkililer yaptı. Oldukça heyecanlı olan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı nikah merasimini kıydıktan sonra gelin ve damat olan oğluna nikah defterini imzalattı. Şahitlerin de nikah defterini imzalamasının ardından evlenme cüzdanını eşi Nesrin Saatcı'nın geline vermesini istedi. Nesrin Saatcı artık kayınvalide olduğunu hatırlatıp, gelini Sude Öykü'ye aile cüzdanını sundu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı nikah töreni öncesi kısa bir teşekkür konuşması yaparak, hataları olduysa affedilmesini istedi. Saatcı, ''Bir baba için sanırım en şerefli günlerden bir tanesi. Küçük oğlumun bugün nikahını kıyacağım. Allah bütün bekar arkadaşlara nasip eylesin'' dedi. Nesrin Saatcı da tüm konuklara teşekkür etti.


Gelin Sude Öykü nikah sonrası duygularını anlatırken, heyecanlı ve çok mutlu olduğunu söyledi. Nasıl tanıştıklarını anlatan Damat Fatih Saatcı, ''Çalıştığım iş yerinde tanıştık. Arkadaş olduk. Çok mutluyuz'' diye özetledi. Ak Parti Muğla eski Milletvekillerinden Hasan Özyer de Behçet Bey'in oğlununnikahtöreninde şahitlik yapmaktan, katılmaktan mutlu olduklarını belirtip, genç çifte mutluluklar diledi.
Akdenizli Medya Grup olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Bakmadan Geçme