BAŞKAN OTGÖZ, YATIRIMLARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun'u ziyaret etti. Ziyarette Seydikemer'in Kumluova Mahallesi ile Kaş ilçesinin Ova Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprü konuşuldu.

  • 526
BAŞKAN  OTGÖZ, YATIRIMLARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer'e yapılacak yatırı yakından takip etmeye devam ediyor. İlçeye yapılacak yatırımlarla ilgili geçtiğimiz günlerde Ankara'da ziyaretlerini sürdüren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Eşen Çayı üzerine yapılacak Seydikemer'in Kumluova Mahallesi ile Kaş ilçesinin Ova Mahallesini birbirine bağlayacak olan köprüyle alakalı da ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Otgöz, Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun'u makamında ziyaret etti. 
Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyaret pandemi koşulları gözetilerek gerçekleştirildi. Seydikemer ilçesiyle ilgili DSİ Antalya 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun'u bilgilendiren Başkan Otgöz, geçtiğimiz aylarda zemin etüt çalışmalarına başlanılan ve Eşen Çayı üzerine yapılacak olan köprüyle ilgili bilgiler verip, köprünün  140 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde olacağını ve Seydikemer ile Kaş ilçeleri arasındaki ulaşımı da kolaylaştıracağını kaydetti.
 

Bakmadan Geçme