Başkan Otgöz'den kurum müdürlerine ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Ötgöz, yeni Kaymakamlık hizmet binasında görevlerini sürdüren kurum müdürlerini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Otgöz, 'Kurumlarımız ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

  • 595
Başkan Otgöz'den kurum müdürlerine ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer’de yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Kaymakamlık binasında bulunan Tapu Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü ile Mal Müdürlüklerini ziyaret eden Belediye Başkanı Yakup Otgöz, belediye olarak tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Öte yandan Başkan Otgöz, müdürlere çalışmalarında başarılar diledi. 

Seydikemer Tapu Müdürü Soner Şaşmaz, Milli Emlak Müdür Vekili Derya Şaşmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Habibe Atcı, Nüfus Müdürü Yılmaz Durmaz ve Mal Müdürü Reyhan Demir’e çalışmalarında başarılar dileyen Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Yeni Kaymakamlık hizmet binamızın tüm Seydikemer’imize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediye olarak tüm kurumlarımızla işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin birliği her zaman daim olsun” dedi. 

Başkan Otgöz'den kurum müdürlerine ziyaret
Başkan Otgöz'den kurum müdürlerine ziyaret

Bakmadan Geçme