Fethiye sevilen bir simasını kaybetti

Sporcu ve sanatçı kimliği ile Fethiye ve bölgesinde adından söz ettiren, azmiyle tüm engelleri aşan 27 yaşındaki Hamza Özkaraca, korona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Özkaraca'nın ani vefatı yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

  • 4087
Fethiye sevilen bir simasını kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl Süper Lig’de mücadele edecek olan Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Bedensel Engelli Voleybol Takımı’nın önemli bir oyuncusu olan Hamza Özkaraca, MUSKİ’de görevliydi. Karaçulha Gönüllüleri Yaren Ekibine de sazı ve sözü ile renk katan Özkaraca, geçtiğimiz yıllarda cam kemiği rahatsızlığını da yenmişti. Çevresi tarafından oldukça sevilen Hamza Özkaraca’nın bekar olduğu öğrenildi. Hamza Özkaraca’nın bir süredir, Fethiye Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altında olduğu fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. 

Küçük yaşlardan itibaren cam kemiği hastalığı rağmen gayretiyle öğrenim hayatını sürdüren Hamza Özkaraca, spora ve müziğe de yöneldi. Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Bedensel Engelli Voleybol Takımı ile önemli başarılara imza atan Özkaraca, takımının Süper Lig’e yükselmesinde önemli rol oynadı. Önlisans eğitimini de tamamlayan ve MUSKİ’de personel olarak çalışan Hamza Özkaraca, Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen programlarda Yaren Ekibine sazı ve sözüyle renk katıyordu. 

Vefatı ile Fethiye ve Karaçulha’yı yasa boğan Özkaraca’nın cenazesi, Kovid-19 tedbirleri altında Karaçulha Mezarlığı’nda defnedildi. SED Medya ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 
 

Bakmadan Geçme