BAŞKAN OTGÖZ, AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI OLAĞAN KONGRESİNE KATILDI

AK Parti Seydikemer Gençlik Kolları'nın 3'üncü Olağan Kongresi gerçekleşti. Tek aday olarak gidilen kongrede AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Ramazan Sıtkı Ülker seçildi. Kongreye Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de katıldı. Başkan Otgöz, Ramazan Sıtkı Ülker ve yönetimine başarılar diledi.

  • 883

Seydikemer AK Parti İlçe Gençlik Kolları 3'üncü Olağan Kongresi Tufanlar Dinlenme ve Düğün Salonunda sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde yapıldı. Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşının okunmasının ardından gidilen kongrede tek aday yarıştı. Yoğun katılımın olduğu kongreye AK Parti MKYK asil üyesi Abdurrahman Döğücü, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, Ak parti Seydikemer önceki dönem Gençlik kolları başkanı Ramazan Yantır, Ak parti il Gençlik Kolları Başkanı Halil Talha Ülkü, Muğla İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Burak Kaplan, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetimi, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır katıldı.
Korona virüs nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yapılan kongrede tek aday olarak seçime giden Ramazan Sıtkı Ülker AK Parti Seydikemer İlçe Gençlik Kolları Başkanı seçildi.
Kongrenin ardından konuşma yapan Ramazan Sıtkı Ülker, kendisine inanıp oy verenlere teşekkür etti. Ülker, "AK Parti davasına gönül vermiş biri olarak bu kutlu davada Gençlik kolları başkanı olarak görev yapacak olmam beni gururlandırıyor. Partimizi daha geniş kitlelere ulaşması ve geleceğimizin teminatı gençleri siyasette aktif hale getirmek için çalışacağız. Yönetim kurulumuzla Seydikemer için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Seydikemer Beleldiye Başkanı Yakup Otgöz, Ramazan Sıtkı Ülker ve yönetimine hayırlı olsun dileyerek, "AK Parti Gençlik Kolları Olağan Kongresinde Başkan olarak seçilen Ramazan Sıtkı Ülker'i tebrik ediyorum. Gençleri siyasetin içerisinde görmek bizleri mutlu ediyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Seydikemer'imize ve ülkemize hayırı olsun" dedi.
 

Bakmadan Geçme