Başkan Olmazsa Kayyum Olur!

Muğlaspor Yönetim Kurulu tarafından alınan ve tarihi 20 Ağustos olarak belirlenen kongrede çoğunluk sağlanamadığı için 27 Ağustos'a ertelenmişti. Muğlaspor kongresinde 27 Ağustos Perşembe günü yapılacak olan genel kurulun ardından yönetim, denetim ve onur kuruluna seçilecek kadar üye olmaz ve başkan adayı çıkmadığı takdirde Muğlaspor yönetimine kayyum ataması olur. Böylelikle Muğlaspor kulüp binasının anahtarı, dernekler masasına teslim edilir.

  • 821
Başkan Olmazsa Kayyum Olur!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; 

GÖZLER BAŞKAN ADAYLARINDA
Muğla spor camiasında gözler 27 ağustos Perşembe günü yapılacak Muğlaspor kongresine çevrildi. Kongreye iki gün kalmasına rağmen resmi bir açıklama yaparak başkanlığa aday olan kimse yok. Öte yandan kulislerde konuşulan isimler arasında Menaf Kıyanç, Önder Kaytan, Opr. Dr. Mehmet Ali Demirtaş, Erol Kapiz, Haluk Beyimoğlu gibi Muğla’nın yakından tanıdığı simalar yer alıyor. 
KAPİZ “MUĞLASPOR’U SAHİPSİZ BIRAKMAYIZ”
Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz SED Medya’ya yaptığı açıklamada “Muğlaspor’a kayyum atattırmayız” dedi. Başkan Kapiz; “ 27 Ağustos Perşembe günü yapılacak kongremizde şayet başkan adayı çıkmazsa bir liste hazırladık. Bu başkan adayıyım anlamına gelmiyor. Muğlasporumuzu sahipsiz bırakmayız. Ayrıca kongremiz şuan itibariyle ertelenmesi söz konusu değil. İl Hıfzıssıhha Kurulu pandemiden dolayı ertelensin derse ancak öyle ertelenir.” dedi.
 

Bakmadan Geçme