Neşet Palu 'Kongre Ertelensin'

Muğlaspor'da kongreye iki gün var ama adaylığını resmi olarak açıklayan bir isim yok. Bu belirsizlik sürerken 48 Gençlik Taraftarlar Derneği'nin kurucu başkanı, eski futbol hakemi ve spor dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Neşet Palu Muğlaspor kongresinin ertelenmesini istedi. Palu sosyal medyadan yaptığı açıklamayla ' Muğlasporluyum diyen herkese sesleniyorum 27 Ağustos'ta yapılacak kongre Ekim ayının sonuna ertelensin.' dedi.

  • 1146
Neşet Palu 'Kongre Ertelensin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Ferdi Yavuz'un haberine göre; Muğlaspor’da kongreye iki gün kala başkan belirsizliği sürerken, 48 Gençlik Taraftarlar Derneği'nin kurucu başkanı, eski futbol hakemi ve spor dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Neşet Palu Muğlaspor kongresinin ekim ayı sonuna ertelenmesini istedi.
Palu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Muğlasporluyum diyen herkese sesleniyorum 27 Ağustos'ta yapılacak kongre Ekim ayının sonuna ertelensin. Mevcut yönetim ile lige başlayalım. Çünkü şuandaki yönetimin açıkladığı borçlar ortada, mevcut yönetimde olan bazı arkadaşların alacakları var bunlar federasyona temlik konulmuş durumda ve bazı oyuncuların temlik koyma durumu söz konusu olabilir.27 Ağustos'ta kongre yapsak, maçların başlamasına kongreden sonra 20 gün kalıyor. Lige hazırlanmamız çok zor. BAL ligine geri döneriz. Buradan herkese sesleniyorum Kongre ertelensin. Daha sonraki dönemde Birlik beraberlik içinde kulübümüzü daha iyi seviyeye getirelim. Selamlar.”
ŞAHİN KIRKAN “BU TEMDİT MODA OLDU”
Neşet Palu’nun sosyal medyada yaptığı açıklamasına, Düğerek Güneşspor Başkanı ve iş adamı Şahin Kırkan yorum yaparak; “Bu temdit moda oldu. Kulübe para veren hemen nasıl geriye alırım derdinde. 20 günde: 1- yeni yönetim seçilecek, 2- yeni hoca bulunulacak, 3- mevcut oyuncularla görüşülecek,  4- transfer yapılacak, 5- kasada 1 kuruş yok en az 1.5 milyon para bulacak, 6- yaklaşık 3-4 milyonu tutan borcu ödeyecek. Gerçekten çok zor iş kısa sürede...” açıklamasında bulundu.
TAHİR ÜNSAL “TEMLİK TEKNİK BİR KONU”
Neşet Palu’nun kongre ertelensin açıklamasına Şahin Kırkan’ın ardından, Muğlaspor yönetiminde görev almış iş adamı Tahir Ünsal’da bir açıklamada bulundu. Ünsal; “Polemik yaratmadan temlik konusuna parantez açmak istiyorum. Temlik teknik bir konu. Salt yönetici alacağını garanti altına almaz kulüp menfaatini geçmiş borçlar nedeniyle koruyan bir yöntemdir. Bizim gibi geçmiş futbolcu, piyasa vs. borcu maalesef son raddeye gelen, ayakta kalmaya çalışan kulüplerin başvurduğu bir yöntem. Yine Maalesef günü kurtaracak ilk yöntem Sahin in dediği gibi paralı bir başkan ve yönetim. Sonra herkesin dediği gibi bazı riskleri de göze alarak alttan üste çıkacak çocuklarımızla bir yapı kurmak.” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme