Başkan Mete, 'Bu bayramda kuralları çiğnemeyerek Devletimize daha da güç katacağız'

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, sosyal mesafenin önemini dikkat çekti. Vatandaşlardan sokağa çıkma kısıtlamasına uyulmasını isteyen Başkan Mete, maskelerin de mutlaka takılmasını gerektiğinin altını çizdi.  

  • 878
Başkan Mete, 'Bu bayramda kuralları çiğnemeyerek Devletimize daha da güç katacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, yaptığı açıklamayla tüm vatandaşlarımızın ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı. 


İl Başkanı Mete açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Buruk bir sevinçle ulaştığımız Ramazan Bayramı'mızın daha güzel günlere ulaşmamıza vesile olmasını diliyorum." diyen Mete, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

En önemli manevi değerlerimizden olan bayramlarımızdan bir yenisine daha ulaşmış bulunuyoruz. Bayrama erişmenin mutluluğunu yaşarken, bir taraftan da gönlümüzce bir bayram yaşayamayacak olmanın hüznünü yaşıyoruz. Ülkemizin ve dünyanın mücadele ettiği bu amansız hastalık bizlere yeni bir yaşam tarzına mecbur kıldı.

Bu bayramda maalesef evlerimizde olacağız. En çok sevdiğimiz kalabalık bayram buluşmalarımızı, ziyaretlerimizi, el öpmelerimizi bir müddet daha erteleyeceğiz. 

Daha güzel ve daha sağlıklı yarınlar için ellerimiz değil gönüllerimiz buluşacak. Telefonlarımızın tuşlarına sevdiklerimizin sesini duymak için basacağız. Devletimizin tüm dünyaya örnek olan bu başarılı mücadelesine, bu bayramda kuralları çiğnemeyerek daha da güç katacağız.

İlan edilen sokağa çıkma yasağına uyacak, maskelerimizle sosyal mesafemizi hep koruyacağız. Bu tedbirlerle bu zorlu mücadelemizi kazanacağız. Bayram tadında nice sağlıklı günlere hep birlikte ulaşacağız. Bu temennilerle tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.  Bayramımızın birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.”
 

Bakmadan Geçme