Başkan Karaca'dan 30 Ağustos Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye halkının ve bu ülkede yaşayan tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

  • 1012
Başkan Karaca'dan 30 Ağustos Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Karaca, “Fethiye halkıyla birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı görkemli bir şekilde kutlamak istiyoruz. Ben Fethiye’de belediye başkanlığı yapabiliyorsam, insanlar özgür iradesini ortaya koyabiliyorsa, bu başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ve ülke için canını ortaya koymuş, şehit olmuş birçok büyüklerimizinüstün mücadelesi sayesindedir.Onlar bu ülkeyi bize bahşetmişler ve bu ülkeyi bize teslim etmişlerdir.Ben onları tekrar sizlerin huzurunda anıyorum. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun.” diye konuştu.

Fethiye halkını 30 Ağustos akşamı gerçekleştirilecek olan etkinliklere davet eden Başkan Karaca, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nda tüm Fethiye halkını kordona bekliyorum. Güzel bir kortej yürüyüşü yapacağız. Fethiye’de yaşayan bütün vatandaşlarımızla birlikte bu etkinlikleri gerçekleştirmek istiyoruz. Bu ülkeyi seven, bu ülkede yaşayan herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Fethiye Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler 30 Ağustos akşamı saat 20.00’da Özgecan Anıtı önünden başlayan kortej yürüyüşünün ardından, Beşkaza Meydanı’nda verilecek olan Belediye sanatçıları Aysun Karasaçlı, Adem Kazan, Ali Tunç ve Mustafa Selçukoğlu konserleriyle devam edecek.

 

Bakmadan Geçme