BAŞKAN KARACA'YA MİLLETVEKİLİNDEN DESTEK

Geçtiğimiz hafta sonunda Fethiye'de Çarşı Caddesi'ndeki trafikte, Ankaralı bir tatilciyle tartışıp tatilcinin arabasının darp edildiği iddiasında bulunmasının ardından medyada ağır eleştirilerde bulunulan CHPli Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya, vatandaşların ve partililerinin yanı sıra CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban'dan da destek geldi. Alban ' Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca, kimseye pabuç bırakmaz. Kimseye de malzeme vermez. O halkın seçmiş olduğu bir belediye başkanıdır. Biz her zaman onun arkasında olacağız' ifadelerini kullandı.

  • 945
BAŞKAN KARACA'YA MİLLETVEKİLİNDEN DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Meclis toplantısı öncesi adeta miting gibi partililerinden oluşan kalabalığa seslenen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, tatilciyle yaşadığı olayla ilgili olarak kendini savunmuştu. Muğla Milletvekili Mürsel Alban da Başkan Alim Karaca’ya destek için geldiği Fethiye’de Özer Olgun Kültür Merkezi önünde toplanan kalabalığa ve basın mensuplarına yaptığı açıklamada “belediye başkanı Alim Karaca’nın her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.
OLAY İFTİRA BOYUTUNA GELMİŞTİR
Milletvekili Mürsel Alban “O gün ufak bir tatsızlık yaşanmış. Biz belediye başkanımızla görüştük. O tatsızlığa neden olan şahıs çok büyük bir olaymış gibi anlatarak iftira boyutuna getirerek başkanımızı suçlamıştır. Başkanımızı halk tanıyor, biz tanıyoruz. Günlerin en sıkıntılı olan pandemi döneminde bizim başkanımız her zaman halkının yanında olmuştur, onların emrinde olmuştur. Onlara her türlü hizmeti götürmüştür. Bu olayda da inip birine ne bir darp girişimi, ne aracına temas olmuştur. Bunları emniyet tespit edecek, ortaya çıkartacak ama bizim belediye başkanımızın böyle bir şey yapmadığına biz inanıyoruz, ona güveniyoruz. Sonuna kadar da onun arkasındayız. Üretemedikleri, yetişemedikleri yerde ancak çamur at izi kalsın, karalama politikalarıyla Chp’lilerin üzerine geliyorlar. Chp’li belediyeler pandemi sürecinde varını yoğunu ortaya koyarak insanlara hizmet ettiler. Herkes evine kapanmışken onlar ekmek, gazete, hijyen dağıttı. Onlar hastalığı yok saydı, vatandaşımız yaşasın dediler. Bugün buraya keyfiyle gelip üzüntüyle ayrılan vatandaşımıza da şunu söylemek istiyorum. Fethiye herkesin. Muğla herkesin. Türkiye herkesin. Siz de buraya gelin ama yolda zigzag yaparak trafiği kapatmayın. Burada yaz nüfusu ve trafik yoğun. Burada arkadaşımız zig zaglar çizerek trafiğe engellemelerde bulunmuş, kenara çek denmesinden sonra da bu tür olayı iftira boyutuna getirmiştir. Arabasında hasar var, kimin yaptığı belli değil. olayı bu kadar büyüterek havuz medyasına, yandaş medyalara malzeme vermek için yapılan siyasi bir girişimdir. O siyasi girişimi Chp’liler olarak biz protesto ediyoruz. Buna destek veren siyasetçileri de kınıyoruz. Hiç kimse şunu unutmasın. Biz her zaman haklıdan yanayız. Haksızlığın da karşısında olacağız. Biz hakkı, hukuku, adaleti savunan partinin yöneticileriyiz, seçilmişleriyiz. Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca, kimseye pabuç bırakmaz. Kimseye de malzeme vermez. O halkın seçmiş olduğu bir belediye başkanıdır. Biz her zaman onun arkasında olacağız” diye konuştu. 
 

BAŞKAN KARACA'YA MİLLETVEKİLİNDEN DESTEK
BAŞKAN KARACA'YA MİLLETVEKİLİNDEN DESTEK

Bakmadan Geçme