Geleceğin mucitleri şenlikte buluştu

Bodrum'da bulunan mesleki lise öğrencileri yaptıkları bir birinden ilginç ürünleri görücüye çıkarttı. Mucit öğrenciler, 3 boyutlu, lazer çizimlerden, ahşap ile yaptıkları birçok ürün bilin şenliğinde sergilendi.

  • 4676
Geleceğin mucitleri şenlikte buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bodrum’da bulunan mesleki lise öğrencileri yaptıkları bir birinden ilginç ürünleri görücüye çıkarttı. Mucit öğrenciler, 3 boyutlu, lazer çizimlerden, ahşap ile yaptıkları birçok ürün bilin şenliğinde sergilendi.

Bodrum’da bulunan teknik ve mesleki liseler Heredot kültür merkezinde buluştu. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından öğrencilerle birlikte bilim şenliğinin kurdelesini keserek vatandaşlara görücüsüne açtı. Bodrum Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin’inde katıldığı bilim şenliğinde mucit öğrenciler yaptıkları bir birinden ilginç ürünleri tanıttı. Günlük yaşantıyı kolaylaştıracak ürünlerinde bulunduğu şenlikte vatandaşlar ürünlere büyük ilgi gösterdi.

Geleceğin otel müdürleri hünerlerini sergiledi

Bodrum’da bulunan Turizm otelcilik bölümü öğrencileri tüm hünerlerini şenlikte sergiledi. Rixos Premium Bodrum otelin katkılarıyla şenliğe gelen öğrenciler ücretsiz yiyecek içecek servisi yapıldı. Turizm otelcilik bölümünü okuyan öğrenciler iş imkanı da sağladıklarını belirten Rixos Premium Bodrum Oteli Genel Müdür Mehmet Tulunay “Milli Eğitim Bakanlığı, Turizm Bakanlığı ve Sektör bir protokol imzaladı. Bu protokol kapsamında, Bodrum’da hami otel ilan edildik. Şu anda Turgutreis turizm otelcilik okulu ile beraber çalışmaktayız. Bu etkinliğe otelde çalışan ekip arkadaşlarımızla beraber geldik. Otelimizin içerisinde neler yapa bileceklerini, misafiri nasıl karşılayacaklarını öğrettik ve burada uygulamalı olarak gösterdik” dedi.

Melek lisesi öğrencileri ise yaptıkları ürünleri şenliği gezen vatandaşlara büyük bir heyecanla anlattı.

Bakmadan Geçme