Başkan Gürün 'SED Medya, Büyük Bir Eksikliği Giderdi'

Fethiye ve Seydikemer'de kamuya hizmet ederek doğru ve tarafsız haberi vatandaşlara ulaştıran SED Medya, Muğla'da Şah Gazetesini de bünyesine katarak büyümeye devam ediyor. Gerçek Fethiye ve Dost gazetelerine Muğla'daki Şah Gazetesi'ni de ekleyen SED Medya'nın artık bir ayağı da Muğla'da.

  • 730
Başkan Gürün 'SED Medya, Büyük Bir Eksikliği Giderdi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2002 yılında basın hayatına Fethiye’de Dost Gazetesi ile başlayan SED medya 2019 yılı mayıs ayında Fethiye’nin yerel Televizyon ve Radyosu FRT’yi ve Gerçek Fethiye gazetesini de bünyesine katarak hizmet vermeye başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde bu aileye yeni bir üye daha katıldı. Muğla’da 2002 yılından bu yana YELSA Basın yayın bünyesinde Muğlalı okurları ile buluşan Gazete Şah bundan böyle SED Medya bünyesinde yenilenen yüzü ve doğru-tarafsız haberleriyle hizmet vermeye devam edecek. 
Şah Gazetesi’ni de bünyesine katmasıyla Muğla basınına yeni bir soluk getiren Sed Medya, bundan böyle Muğlalıların da gözü kulağı olacak. Muğla basınındaki bu değişim süreciyle ilgili gazetemize düşüncelerini ifade eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, büyük bir eksikliğin giderildiğini ifade etti. Başkan Gürün, “Daha önce takip ettiğim kuruluşu, el değiştirmesi ve şu anda geldiğiniz nokta doğru ve tarafsız haberciliğin altını çok kalın bir şekilde çiziyorum ve teşekkür ediyorum. Yani bunu özellikle ifade ettiğiniz için. Şimdi Muğla’nın, Muğla’daki yapılan ve yapılmayanlarla ilgili Muğlalıya haber götürmesi, haber getirmesi lazım. Ayrıca Muğla’nın bütün Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerindeki Türklere Muğla’nın anlatılması lazım. Bir il yayın kuruluşu, özellikle televizyon olağanüstü önemli. Eğer bu dediğiniz kurallar içinde yürütülürse televizyonun da yaşama imkanı olur. Çünkü nerden yaşayacak. En büyük geliri reklamlardan. Eğer bir ticaret erbabı ve televizyonun bulunduğu bu kuruluşun çok fazla izlendiğini tespit ettiği anda kendi malının tanıtımını yapmak isteyecek. Bunun için de en güzel enstrüman televizyonumuz. Bunun için de o ilke içinde devam eden ve herkesin güvenirliliğini sağlayan biraz önce de söyledim, güven duygusu içinde- birbirimize güvenmemiz lazım- güven duygusunu oluşturduğumuz takdirde böyle bir anlayışa, dünyada ve Türkiye’de izlenen bir televizyona ihtiyacımız var. Yani bir ilin Karadeniz’de 3 tane televizyonu var. Bu bizim için bir eksiklik. İnşallah bu eksikliği hep beraber tamamlayacağız. Kutluyorum. Büyük bir eksikliği gidermiş oldunuz, teşekkür ederim” şeklinde düşüncelerini belirtti.
 

Bakmadan Geçme