ÇOBAN 'PARTİ OLARAK FTSO'YU DESTEKLİYORUZ'

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı beraberinde Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu.

  • 864
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ÇOBAN 'PARTİ OLARAK FTSO'YU DESTEKLİYORUZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı beraberinde Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir dizi ziyarette bulundu. Başkan Osman Çıralı İyi Parti İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban’ı ziyaretinde yaptığı açıklamada “Fethiye’de gerçekleştireceğimiz projeleri birlik beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Birlikten Fethiye için kuvvet doğacaktır” dedi. İyi Parti İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban da “Başkan Osman Çıralı’nın anlattığı projelere parti olarak tam destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve beraberindekiler İyi Parti İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban’a ziyarette bulundu. İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Osman Çıralı ve ekibini parti binası girişinde karşılarken, ziyaret samimi bir ortamda geçti. FTSO Başkanı Osman Çıralı, odanın gerçekleştirdiği ve planladığı projeler hakkında İyi Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine geniş açıklamalarda bulundu. Başkan Çıralı, yaptığı açıklamada; “projelerimizi Fethiye halkının desteği ile Fethiye’ye kazandırmaya çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu. Çıralı, “ FTSO olarak yeni seçilmiş bütün siyasi partili arkadaşlarımıza hem hayırlı olsun diyelim hem de Fethiye için neler yapılabileceğini bütün ilçe başkanları ile bir araya gelerek konuşalım istedik. Buradan önce AK Parti İlçe Başkanlığı, Kaymakamlık ve İYİ Parti İlçe Başkanlığı ziyaretinde bulunduk. Fethiye’de projelerimiz var. Babadağ projesi, Hayvancılık ile ilgili OSB ve şimdi yeni bir Su altı Müzesi projeleri yapmakla alakalı başkanlarımızı ve yetkili arkadaşlarımızı bilgilendirelim istedik. Birlikten kuvvet doğar diyoruz. Bütün siyasi partiler, bütün STK’lar, belediyemiz, kaymakamlığımız bir olursak Fethiye’de başaramayacağımız bir şey yok. Dolayısıyla bu birimleri odamızın faaliyetleri hakkında bilgilendirmek ve destek istemek için ziyaretler düzenliyoruz” dedi. 

TOBB’A İLETTİK 
Başkan Çıralı, Fethiye’nin ve üyelerinin pek çok sorununu yetkililere ilettiklerini söyleyerek, 
“Üyelerimizden gelen bu tür sorunları, bir üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği aracılığı ile bütün bakanlıklara, yetkili mercilere ulaştırmaya çalışıyoruz. Pandemi döneminde de gördünüz ki TOBB bu işte en büyük aktördü. Fethiye’nin bütün sorunları, Bakanlar ile yapılan toplantılarda dile getiriliyor. Fethiye turizm bölgesi…  Fethiye’de Otelcilerin, restorancıların ve barcıların sorunları bugünlerde çok büyük. Daha önce bar olan mekanlar açılamadı. Cafe Bar statüsüne çevirdiler, şimdi onlar da yasaklandı. Bu mekanların ruhsatı iptal edilecek mi edilmeyecek mi? Herkes iptal edileceğini söylüyor. Bazı mekanları şimdiden kapatmaya başladılar. Kahvehaneler hala açılmadı, pandemi sürecinde oteller 2 ay kullanıma açıldı ama açılamayan oteller de var. Ne olacağı belli değil. Sigorta sektöründe, tekstil sektöründe ve imalatçı sektöründe sorunlarımız çok. Bunları kaymakamımıza ilettik. Kıyafet satan, okul ürünleri satan kırtasiyeler malzemelerini aldılar ama okullar açılamadığı için ellerinde kaldı. Ne yapacak bu esnaf?” şeklinde konuştu. 

KREDİ DEĞİL HİBE İSTENİYOR
Pandemi nedeni ile pek çok üyenin zor durumda olduğunu anlatan FTSO Başkanı Osman Çıralı, “Kredi ile ilgili herkesin sorunları çok fazla. Herkesin paraya ihtiyacı var. Hatta bu iş kredinin de ötesine geçti, vatandaş hibe istiyor. Bana göre böyle bir şey olmaz. Elimizden geldiğince sorunları üst kuruluşlarımıza bildirip yapılması gerekenler için öncü olmaya çalışıyoruz. Bu konuda da en büyük destekçimiz iktidar partisi olmalı. İYİ Parti’den önce Ak Parti ilçe başkanlığını ziyaret etmiştik, sağolsun Turgay Başkanımız da bu konuda elinden gelen ne varsa yapacağını söyledi. İnşallah Belediye Başkanımız, Kaymakamımız, siyasi partiler ve STK’lar bir araya gelerek sorunları çözeceğimize inanıyorum” dedi. 

BİZ YEREL SİYASETÇİYİZ
İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ise, “FTSO Başkanı Osman Çıralı ve değerli yönetim kurulu üyeleri bugün İyi Parti İlçe Başkanlığı’mıza ziyarette bulundular. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye’de en fazla özlediğimiz ve geriye getirmek istediğimiz konu demokrasi. Fethiye’de ise, Fethiye’yi bölgesinde  nasıl marka şehir haline getirebiliriz. Biz yerel siyasetçiyiz. Kendi memleketimizi bölgesinde, yöresinde, Türkiye’de hatta dünyada nasıl marka bir şehir haline getirebiliriz.  Bugün Osman Başkanımız ile göreve geldiğimizden bu yana ilk defa görüşüyoruz. Kulağımıza sokaktan duyumlar geliyor, ‘ticaret odası, şunu yapıyor-bunu yapıyor’ diye. Bugün anlattığı projelerden dolayı ben mutluluk duydum. Bir Fethiyeli olarak çok sevindim. Önemli olan şu anda ülkenin bulunduğu şartlarda bu denli projeler üretip sonlandırabilmek. Babadağ projesi bitiyor. O proje Fethiye’mize çok büyük nitelik kazandıracak. Osman Çıralı Başkanımıza görevlerinde başarılar diliyorum. İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı olarak her zaman FTSO’nun yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

ÇOBAN 'PARTİ OLARAK FTSO'YU DESTEKLİYORUZ'
ÇOBAN 'PARTİ OLARAK FTSO'YU DESTEKLİYORUZ'

Bakmadan Geçme