FETHİYE'DE ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI

KORONA GİBİ UYUŞTURUCU, BAKILDIĞINDA GÖRÜNMEYEN BİR TEHLİKE!

  • 3651
FETHİYE'DE ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sentetik uyuşturucu da yeni trend haline gelen, sadece uyuşturucu satıcısı ve alıcısının anlayabildiği dışardan bakıldığında normal bir yırtık kağıt parçası olarak görülen fakat ölümcül bir uyuşturucu maddesi sokakta bilinen ismi ise A4 adında tehlikeli bir uyuşturucu maddesi.

Uyuşturucu tacirlerinin yeni ürünü olan A4 kağıt haldeki sentetik kannabinoid türü uyuşturucu maddelerin kullanımı maalesef ki gün geçtikçe yaygınlaşıyor. 

Kağıt üzerindeki sentetik kannabinoid içeriği ise yalnızca laboratuvar ortamındaki analiz sonucu ortaya çıkıyor. Bu kağıtlar zehir tacirlerince sokaklara dağılıyor. 

Fethiye narkotik polisi ise uyuşturucuyla mücadelede sokak torbacılarına bir darbe daha vurdu. Bilinenin aksine olan A4 diye tabir edilen çıplak gözle görülemeyen uyuşturucuyu Fethiye narkotik polisi yakaladı. 9 parça halde olmak üzere tam tamına 4 bin 5 bin (doz) defa kullanımlık A4 uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddeleri titizlikle tespit eden Fethiye narkotik polisi maddelere el koydu. Uyuşturucular ile birlikte yakalanan şüpheli şahıs Y. K ise gözaltına alındı ve sevk edildiği Mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme