BAŞKAN BAKIRCI 'YENİ GRUPTAN MEMNUNUZ'

Fethiyespor yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde sürdürürken Başkan Esat Bakırcı, 'yine 3. Lig 2. Grupta mücadele edeceğimiz için mutluyum' dedi. Fethiyespor'un kombine satışlarına kısa sürede başlanacağını da belirten Bakırcı, 'Stada pandemi nedeniyle sınırlı sayıda seyirci alınacağı için öncelik kombinelere verilecek. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı ve Fethiyespor'u sevenleri şimdiden kombine almaya davet ediyorum' dedi.

  • 1419
BAŞKAN BAKIRCI 'YENİ GRUPTAN MEMNUNUZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor 3 Lig 2. Gruptaki yeni sezon için hazırlıklarını Fethiyespor tesislerinde sürdürüyor. Fethiyespor 2. Etap kampı önümüzdeki günlerde Afyon’a taşıyacak. Lacivert beyazlılarda başkan Esat Bakırcı ve yönetim kurulu üyeleri 2 bin 500’e yakın kombine bilet satışı için hazırlıkları son aşamaya getirdi. Kaleci, ön libero ve bir santrafor transferi için arayışını sürdüren Fethiyespor’da başkan Esat Bakırcı değerlendirmelerde bulundu. 
Açıklamalarına 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak başlayan Başkan Esat Bakırcı “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” dedi. 

Bakırcı, “Bu yıl 2. Grup takımlarıyla eşleşmekten mutlu olduğunu ifade ederek iki takımın bize düşmemesini istiyordum, düşmediler. Memnunum” diye konuştu. Bakırcı “Dün kuralar çekildi. Biz 2. Gruptayız. Geçen seneki gruptaki iki takımla eşleştik. Bazı takımların grubumuzda olmasını istemiyordum, olmadılar. Bu konuda memnunuz. Hangi takım olursa olsun her şey sahada belli oluyor. Saha her şeyin önünde. Onun için de en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Geçen sene ilk önce Fethiyespor Kulübü önemli demiştik. Takımımız gerekeni yapacak demiştik. Zorlu bir dönem geçirdik. Ben de nasıl bu duruma geldik, şaşırıyorum. Fethiye halkının bize gösterdiği yaklaşımı için çok teşekkür ediyorum. Bilhassa belediye başkanımız hep arkamızda durdu, bize destek verdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Esnaf Hastanemizi ayrı bir yere koyuyorum. Yaptığı maddi yardımın yanında manevi olarak da bana çok destek verdi. Yanında birine güven duymak çok önemli. Ben o güveni Esnaf Hastanesi’nde gördüm. Tüm Esnaf Hastanesi yöneticilerine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Fethiyemize yeni atanan kaymakamımız da futbolu seviyor. Onun destek vereceğine gönülden inanıyoruz. Kaymakamımız, belediye başkanımız, sponsorlarımız, taraftarlarımız, Fethiye’deki kurum amirleriyle birlikte yeni sezonda başarıya koşacağımıza inanıyorum” dedi.
YİNE İCRA
Bakırcı “Fethiyespor, geçen seneki borçlarından kurtulabilmiş değil. Ödedikçe başka yerlerden borç geliyor. Geçen yönetimdeki bazı karaktersiz oyunculardan gelen icralar bizi yıprattı. Onur Okan, Ramazan Zorlu ve Metin Sevinç’le ilgili icra geldi. oynamadığı sene için para isteyen oyuncu var. Oktay Delibalta, Onur Garip gibi karakterli oyuncular da var. Bu insanları ayrı bir yere koyuyorum. Hak etmedikleri para alanlar, hak etmedikleri gibi davrananları Allah’a havale ediyorum. Bazı futbolcu arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdık. Çünkü bazıları Fethiyespor’a layık oyuncu değildi” dedi.
KAMP AFYON’DA
Bakırcı “Benim için formayı kim giyiyorsa o Fethiyeli. Ama bu dönem bunların yerini dolduran arkadaşları aldık. Daha transferlerimiz bitmedi, 5 Ekim’e kadar devam ediyor. Eksiklerimiz olursa göreceğiz, zamanımız var. Hazırlıklara çift idmanlarla devam ediyoruz. 3 Ağustos Çarşamba günü 10 günlük bir kamp için Afyon’a gidiyoruz. Orada birbirleriyle daha çok yakınlaşma daha çok birbirini tanıma olacağını tahmin ediyorum. 2020-2021 sezonunun tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kaleci Serkan ve Halil arkadaşlarımız var. Bir kaleci arkadaş daha lazım. Bir ön libero eksiğimiz var. Diğerlerinde eksiğimiz olursa ona göre bakacağız” diye konuştu.
DESTEK BEKLİYORUZ
Başkan Esat Bakırcı “Bu dönemde herkesten bir şeyler beklemek kulüp olarak da bizim için de güç. Ama Fethiye’de yaşayan herkesin bu kulübe verebileceği azami de olsa bir şey vardır. 2 bin – 2 bin 500 civarı kombine satışı yapmak istiyoruz. Bu sene herkesi stada alamayacağız. Kombine biletlilere öncelik vereceğiz. Sınırlı seyirci alabileceğiz. Fethiye’de yaşayan insanların hiç olmazsa kombine biletlerimizi almalarını, verebilen arkadaşların reklam vermelerini rica ediyorum. Bunlar bizim için büyük bir destek. Kulüp ve Fethiye için bu yönetim bir nimet. Biz takımla beraber yeni bir inşaata başladık. İçinde bulunduğumuz sıkıntılara rağmen bu inşaatı bitirmeye çalışıyoruz. Mevcut tesis çok küçük geliyor. Buranın belki üç misli büyüğünde bir yer yapıyoruz. Buraya destekler bekliyoruz. Başlamak bitirmenin yarısıdır. Cem Tufan arkadaşımız buraya çok emek veriyor. Fethiye halkının çocukları burada spor yapacak. O yüzden destek bekliyoruz. Fethiye’de destek verebilecek pek çok kişi var. Onlardan bu destekleri bekliyoruz. Fethiye’nin çocukları tabletten, telefondan kurtulacak. Spor yapacak. Bütün emelimiz çocuklarımıza ve gençlerimize Fethiyespor okulunda eğitim vermek. Profesyonel takımın yaşaması için en önemli çalışma alt yapıdır. Futbol okulumuza tüm çocukları bekliyoruz. Spor okulu için iyi bir kadro kurduk. Kayıtlarımız başladı” şeklinde konuştu. 
 

BAŞKAN BAKIRCI 'YENİ GRUPTAN MEMNUNUZ'
BAŞKAN BAKIRCI 'YENİ GRUPTAN MEMNUNUZ'
BAŞKAN BAKIRCI 'YENİ GRUPTAN MEMNUNUZ'
BAŞKAN BAKIRCI 'YENİ GRUPTAN MEMNUNUZ'
BAŞKAN BAKIRCI 'YENİ GRUPTAN MEMNUNUZ'

Bakmadan Geçme