Başbuğun fidanları Fethiye'de de toprakla buluştu

Fethiye Ülkü Ocakları tarafından Ülkücü Hareketin kurucusu Alparslan Türkeş'in doğumunun 103. yıldönümü dolayısıyla Fethiye'de de fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü mevkiinde oluşturulan Alparslan Türkeş hatıra ormanına 250 adet fidan dikildi. Fethiye ülkü ocakları başkanı Emre Tekcan, 'Fidan dikim etkinliği ile Başbuğumuz Alparslan Türkeş anısına Fethiye'de de hatıra ormanı oluşturduk' ifadelerini kullandı.

  • 1580
Başbuğun fidanları Fethiye'de de toprakla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ülkü Ocakları Ülkücü Hareketin kurucusu rahmetli Alparslan Türkeş'in doğumunun 103. Yıldönümünü 250 adet fidan dikerek kutladı. Ülkü Ocakları Fethiye şube başkanı Emre Tekcan öncülüğünde “Başbuğun Fidanları” sloganıyla Ölüdeniz Hisarönü mevkiinde belirlenen bir bölgeye pandemi tedbirleri altında, fidan dikimi gerçekleştirildi. Her genç bir fidan, her fidan bir hayat Başbuğun fidanları olarak, Fethiye ülkü ocakları tarafından Başbuğ Alparslan Türkeş hatıra ormanı oluşturuldu. Fidan dikim etkinliğine Ülkü Ocakları Fethiye şube başkanı Emre Tekcan, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, bazı belediye meclis üyeleri ile yoğun bir davetli grubu katıldı. 
103. DOĞUM GÜNÜ 
Fethiye Ülkü Ocağı Başkanı Emre Tekcan “Fidan dikim etkinliği ile Başbuğ Alparslan Türkeş anısına Fethiye’de hatıra ormanı oluşturduk” dedi. Tekcan, “Bugün 25 Kasım merhum Başbuğumuzun 103. doğum günü. Bu vesile ile tüm Türkiye’de ülkü ocaklarımızın bütün temsilcilikleri, hatıra ormanları oluşturuluyor. İl bazında Başbuğumuzun doğum yılına itafen, 1917 adet fidan dikimi gerçekleştiriliyor. Fethiye olarak bizim payımıza 250 adet fidan düştü. Milliyetçi Harekât Partimizin kıymetli ilçe başkanı ve yönetimi, Seydikemer ilçe başkanımız, cumhur ittifakı ortağımız AK parti ilçe başkanımızla ve bütün ülküdaşlarımız ile birlikte bir hatıra ormanı oluşturuyoruz. Allah izin verirse bir gün bu ağaçlar boy verecek. Ülkücü kardeşlerimiz bu ağaçların altında pikniklerini yapacak. Başbuğumuzu elimizden geldiğince yaşatmaya çalışacağız” diye konuştu.
SEYDİKEMER’DE DE OLUŞTURACAĞIZ
Seydikemer MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç ise, “Fethiye ülkü ocaklarının yaptığı bu proje çok güzel... Alparslan Türkeş’in doğumunun 103. Yılını kutluyoruz. İlerleyen günlerde Seydikemer’de de Başbuğumuzun adını hatıra ormanlarında yaşatacağız. Daha önce Seydikemer’in bir caddesinde ismini yaşattık. Fethiye halkına ve ülkücülere hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
YARDIMA GELDİK
Fethiye AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ise, “Ülke ocakları başkanı Emre başkan önderliğinde, Başbuğ Alparslan Türkeş’in hatıra ormanı oluşturuluyor. Bizde yardıma geldik. Yardımımız olduysa ne mutlu. Buradaki arkadaşların hepsi eski dostumuz. İnşallah fidan dikim sayılarımızı arttıracağız. Geçen sene 11 milyon fidan diktik. Bu sene de devamı geliyor. Bu tür projelere katılmaya çalışıyoruz. Özellikle ülke ocakları ve MHP’nin bulunduğu yerlerde bizde varız” dedi.
HER FİDAN BİR HAYATTIR
Fethiye MHP İlçe Başkanı Osman Cura “Bugün rahmetli başbuğumuzun 103. doğum günü. Başbuğumuzun adına hatıra ormanı oluşturuyoruz. Her fidan bir hayattır felsefesi ile tüm Türkiye’de fidan dikimleri gerçekleştiriliyor. Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme