Başantrenörler Ve Oyuncular Maçı Değerlendirdi 

Türkiye Basketbol Ligi'nde oynanan Petkimspor-Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçının ardından başantrenörler ve oyuncular maçı değerlendirdi.

  • 1728
Başantrenörler Ve Oyuncular Maçı Değerlendirdi 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

86-72 ev sahibi takımının üstünlüğü ile tamamlanan maçın ardından açıklamada bulunan Lokman Hekim Fethiye BelediyesporBaşantrenörü Alkım Ay, “Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Daha sonra toparlandık fakat ilk yarıyı istediğimiz tempoda bitiremedik. Maçın geneline baktığımızda onlar daha fazla isteyen taraftı” dedi. 

ÖNEMLİ BİR MAÇ KAZANDIK
Önemli bir maç kazandıklarını belirten PetkimsporBaşantrenörüArda Vekiloğlu, “Ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyorduk. Geçen hafta Akhisar Belediyespor maçı bizim için önemli bir sınavdı. Bu maçı kazandık. Bugün de liderlik maçına çıktık. İlk yarıda Fethiye’de oynadığımız maçı 6 sayı ile kaybetmiştik. Bugün kazanıp averajı da almak, bunun ötesinde şampiyonluğu ne kadar istediğimiz konusunda bir hedef belirledik. İyi bir mücadele ile bunu başardığımızı düşünüyorum. Bu azmi ortaya koyan oyuncularıma tek tek teşekkür ediyorum. Her şey bitmiş değil, sadece biraz önümüz açıldı. Son zamanlarda devam eden takım birlikteliği, güzel basketbol ve istek; bizleri daha da motive eden bir maç olacağını düşünüyorum. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza ve camiamıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

ZORLU MAÇLAR OYNAYACAĞIZ
Petkimspor oyuncusu Şahin Ekmen açıklamasında, “Ligin birincisi ve ikincisi karşı karşıya geldi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’unilk yarıyı lider bitirip, buraya kadar birinci gelmesi tesadüf değil. Çok iyi bir kadroları var. Kaliteli oyunculara sahipler. Bizim de bu yarışın içinde kalmamız için kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Birinci hedefimiz kazanmak, ikinci hedefimiz ise averajı almaktı. İkisini de gerçekleştirdik. Daha sezon bitmedi. Önümüzde çok zorlu maçlar var. Daha ikinci yarının başındayız. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Muhteşem bir atmosfer vardı. Bundan sonra liderlik koltuğundan inmeyeceğimizi düşünüyorum. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’a başarılar diliyorum” dedi.

OYUNCULARIM ÇOK HEYECANLIYDI
Lokman Hekim Fethiye BelediyesporBaşantrenörü Alkım Ay, “Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Daha sonra toparlandık fakat ilk yarıyı istediğimiz tempoda bitiremedik. Maçın geneline baktığımızda onlar daha fazla isteyen taraftı. Bir hafta uğraşmama rağmen oyuncularım çok heyecanlıydı. Biz gücümüzün farkındayız. Bu maçları oynamaya alışkın değiller. Bu sezonun sürpriziyiz. Bu yönde onları motive etmeye çalıştım fakat çoğumuz bunu kaldıramadı. Rakibimizde buraları oynamayı bilen oyuncu sayısı çok fazla. Bu rekabette bir anlık heyecan, bir hata kötü sonuçlara neden oluyor. Ben oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Bu iş kilometre işi. Biraz zaman geçmesi ve bu tür maçları daha fazla oynamaları gerekiyor. Oyuncularımın hepsi çok üzgün, mücadelelerinden dolayı teşekkür ettim. Taraftarımız bizi burada yalnız bırakmadı. Daha çok maç var. Biz maç maç bakmaya devam edeceğiz. Bu maçı hemen unutup, içerde oynayacağımız Konyaspor maçına hazırlanmaya başlayacağız. Maçın hakemleri çok güzel bir maç yönettiler. Maçın kalitesini yükseltmek için çaba sarf ettiler. Petkimspor’u da tebrik ediyorum” diye konuştu. 

İSTEDİĞİMİZ OYUNU OYNAYAMADIK
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor oyuncusu ErickNeal, “Hücumda ve savunmada istediğimiz oyunu oynayamadık. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda Konyaspor ile oynayacağız. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp, bu mağlubiyeti telafi etmeye çalışacağız” dedi. 


 

Bakmadan Geçme