BABALARINI SON YOLCULUĞA UĞURLADILAR

Türk Telekom'dan emekli olan 58 yaşındaki Ali Bildirici, Doktor olan oğlu Çağlar Bildirici'yi ziyaret için gittiği İzmir'de yaşanan depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Eşi ve diğer oğlu enkazdan sağ çıkarken, Ali Bildirici depremde vefat etmişti. Muğla'nın Seydikemer ilçesine bağlı Atlıdere Mahallesine getirilen Ali Bildirici'nin cenazesi, mahalle mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta dualarla toprağa verildi.

  • 4454
BABALARINI SON YOLCULUĞA UĞURLADILAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Telekom’dan emekli olan 58 yaşındaki Ali Bildirici, Doktor olan oğlu Çağlar Bildirici’yi ziyaret için gittiği İzmir’de yaşanan depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Eşi ve diğer oğlu enkazdan sağ çıkarken, Ali Bildirici depremde vefat etmişti. Muğla’nın Seydikemer ilçesine bağlı Atlıdere Mahallesine getirilen Ali Bildirici’nin cenazesi, mahalle mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aynı mezarlıkta dualarla toprağa verildi. Cenaze merasimine Ali Bildirici’nin doktor olan oğlu Çağdaş Bildirici ile kardeşinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi cenaze aracının getirdiği cenaze Seydikemer Belediyesi cenaze aracına alındı. Babalarının tabutunu taşıyan iki kardeş cenaze merasimi boyunca gözyaşı döktü. 

Seydikemer’e bağlı Atlıdere Mahallesi’nde adeta gözyaşı sel olurken 2012 yılında Türk Telekom Fethiye Müdürlüğünden emekli olan Ali Bildirici’nin İzmir’de Doktor olan Çağlar Bildirici’yi ziyarete gittiği ve 6.8’lik depremde eşi ve diğer oğlu ile enkaz altında kaldığı eşi ve oğlunun enkaz altından sağ çıktığı Ali Bildirici’nin ise hayatını kaybettiği öğrenildi. Ayrıntılar Az Sonra.


 

Bakmadan Geçme