Babaanne hayırseverlerin desteğini bekliyor 

Anne ve babası cezaevinde olduğu için kalbinden, bağırsağından ve böbreklerinden rahatsız olan torunu İpek Su Yıldırım'a 3 aydır kendi imkanları ile baktığını belirten babaanne Aysel Tanlu yardımseverlerin desteğini bekliyor. 950 TL engelli maaşı aldığını belirten Aysel Tanlu, 'Torunumun bazı ihtiyaçları var, karşılayamıyorum. Benim 950 TL maaşım var, kirama bile yetmiyor. Çocuğumun bakımı için yardımseverlerin desteğini bekliyorum' ifadelerini kullandı. 

  • 1708
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Babaanne hayırseverlerin desteğini bekliyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Annesi ve babası cezaevinde olan İpek Su Yıldırım’a 3 aydır babaannesi Aysel Tanlu’nun baktığı belirtildi. İpek bebeğin kalbinin delik olduğu ve bağırsaklarının dışarıda büyüdüğünü söyleyen babaanne Aysel Tanlu, bebeğin tedavisinde kullanılan mama ve bezlerinin ücretli olduğunu vurguladı. 6 ayda bir bağırsaklarından ameliyat olan İpek bebeğin, doktoru tarafından tedavi için tekrar çağrıldığını aktaran babaanne Aysel Tanlu, torununun tedavisinin devam edebilmesi adına yardımseverlerin desteğini bekliyor. 

İpek bebeğin babaannesi Aysel Tanlu, “Torunum bağırsağında, kalbinde ve böbreklerinde rahatsızlıkları var. Mutlaka tedavi olması gerekiyor. Maalesef buna imkanım yok. Maaşını almak için başvuruda bulundum. Fakat vasisi olmadığım için bana imza yetkisi vermediler. Bazı ihtiyaçları var, karşılayamıyorum. Benim 950 TL maaşım var, kirama bile yetmiyor. Çocuğumun bakımı için yardımseverlerin desteğini bekliyorum. İpek’in kalbi delik, bağırsakları dışarıda büyüyor. 6 ayda bir bağırsaklarından ameliyat oluyor. Şu anda tekrar doktora gitmesi gerekiyor. Şu anda torba takılı… Torba ve mamalar ücretli. Bunları karşılamakta biraz güçlük çekiyorum. Kalbi delik olduğu için ameliyatının riskli olduğunu söylediler. 6-7 ay yoğun bakımda yattı. Durumu şu an için iyi. Doktor tedavi için tekrar çağırıyor. Annesi ve babası cezaevindeler. Torunumu yurda vermek istemiyorum. Kendim bakmak istiyorum. 3 aydır benim yanımda. Engelli maaşım ve bir arkadaşımın desteği ile İpek’in bakımını sağlamaya çalışıyorum. Hayırseverlerin katkısını bekliyorum. Çocuğumun sağlığı için yardımda bulunurlarsa, çok sevinirim. Kendim için bir şey istemiyorum” şeklinde konuştu.


 

Babaanne hayırseverlerin desteğini bekliyor 
Babaanne hayırseverlerin desteğini bekliyor 
Babaanne hayırseverlerin desteğini bekliyor 

Bakmadan Geçme