Ataçocuğu, turu geçmek için her şeyi yaptık

Fethiyespor'un play-off yarı final karşılaşmalarında başarılı sonuç alamayıp, finale çıkamaması Fethiyespor camiasını üzüntüye boğdu. Fethiyespor'un play-off ikinci maçında deplasmanda İskenderun FK'ya 1-0 mağlup olması taraftarlarda derin üzüntü yarattı. Sosyal medyada üzüntülerini dile getiren taraftarlar, takım liderken teknik direktör değiştirilmesini eleştirmeye devam ettiler. Teknik Direktör Enver Ataçocuğu, yarı finalin her iki maçında iyi oyun ortaya koyduklarını ancak takımın gol yollarında etkili olamadığını ifade etti. 

  • 5072
Ataçocuğu, turu geçmek için her şeyi yaptık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un play-off yarı final karşılaşmalarında başarılı sonuç alamayıp, finale çıkamaması Fethiyespor camiasını üzüntüye boğdu. Fethiyespor’un play-off ikinci maçında deplasmanda İskenderun FK’ya 1-0 mağlup olması taraftarlarda derin üzüntü yarattı. Sosyal medyada üzüntülerini dile getiren taraftarlar, takım liderken teknik direktör değiştirilmesini eleştirmeye devam ettiler. Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, İskenderun’da net gol pozisyonları ürettiklerini ancak sonuca gidilemediğini ifade etti. Ataçocuğu, “Öncelikle çok üzgünüz, hedefimiz final oynayıp şampiyon olmaktı. Arkadaşlar ile hep bunu konuştuk, dile getirdik. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istedik. İçeride ki maçta da çok coşkulu oynadık, çok pozisyon ürettik. Rakip hatta kalemize 2 defa geldi. Biri gol oldu o da yarım pozisyon da gol oldu. 2. Maça çok umutlu gittik. Turu geçmek için çok umutluyduk. Güvenle bakıyorduk. Orada da net gol pozisyonlar ürettik. Maçın başında özellikle 3. Veya 4. Dakika da net yüzde yüzlük gol fırsatımız vardı. Alihan ile net gol pozisyonu bulduk. 6 pas içinde yüzde yüz gol. O da atmak istemiştir ama kötü bir vuruşla gol olmadı. İlerleyen dakikalar da yine net gol pozisyonları ürettik. Alihan, Yakup ile ürettik. Rakip kaleci Ramazan da bu maçta gayet çok olumlu, pozitif oynadı. Rakip kaleci, Ramazan bu 2. Maçta da görevini en iyi şekilde yaptı. Net fırsatları kurtardı. Biz bunlara sığınmamız lazım. Bulduğumuz fırsatları değerlendirmek lazım. Şöyle 2 maça baktığımız zaman toplam da en az 12 tane net gol pozisyonu üretiyoruz, attığımız gol bir. 0-0 tabi ki işimize yaramıyor. Gole ihtiyacımız vardı. Özellikle son 10 dakikadan sonra maçı riske ettik tamamen golü düşünerek oynadık. 90+6 da 1 gol yedik, 1-0 mağlup olduk ama son 85. Dakikada 10 kişi kaldık. Sıfır-sıfırda da eleniyoruz, bir-sıfırda da eleniyoruz. O yüzden gol bulmamız gerekiyordu, riske ettik oyunu en azından uzatmaya götürmekti olmadı. 1-0 mağlup olarak veda ettik, çok üzgünüz. Kulübümüzü 2. Lige çıkarmak istiyorduk. O heyecanı şansı tekrar yaşatmak istiyorduk ama olmadı. Kulübümüz toparlanıp tekrardan iyi bir yapılanma ile en kısa sürede 2.lige çıkacaktır” dedi.

SÖZLEŞMEM 31 MAYIS’A KADAR

Teknik Direktör Enver Ataçocuğu, sözleşmesinin 31 Mayıs’a kadar devam ettiğini, yönetimin vereceğe karara saygılı olduğunu söyledi. Ataçocuğu, “Ligin bitimine 3 hafta kala geldim, 3 maç 4 maç da Play-Off toplam 7 maç toplam. Yönetimimizin kararı, normal de sözleşmem benim 31 Mayıs’a kadar devam ediyor, 31 Mayıs’tan sonra ki süreçte yönetimimizle görüşürüz olur veya olmaz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme