ASKIDA ÇAY VE TOST RAĞBETTE

Fethiye Belediyesi Halk Evi'nin başlattığı 'Askıda çay ve tost' kampanyası oldukça rağbet görüyor. Halk Evi'ndeki pano ve sosyal medyadan başlatılmış olan askıda çay ve tosta, öğrenciler ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ilgi gösterdikleri öğrenildi. Hayırsever vatandaşların bağışları ile askıda çay ve tost bağışı için vatandaşların ilgi gösterdiği kaydedildi.

  • 1750
ASKIDA ÇAY VE TOST RAĞBETTE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye Belediyesi’nin kordon boyundaki Halk Evinde ‘Askıda çay ve tost’ kampanyası başlatıldı. 1 TL olan çay ile kaşarlı tost 6, beyaz peynirli tost 7 ve karışık tost 8 TL için hayırseverler ücret öderken bunun karşılığında öğrenciler ve ihtiyaç sahiplerine askıda çay ve tost ücretsiz olarak veriliyor. Fethiye Körfezi manzarasında askıda çay ve tosttan yararlanan öğrenciler ve ihtiyaç sahipleri ücret ödemiyor. Halk Evi Personelinden Burak Çatal, “Halk Evi’nin açıldığı günden bu yana askıda çay ve tost kampanyasının devam ettiğini belirterek, 3 çeşit tost su ve çayı ücretsiz veriyoruz” ifadelerini kullandı. 
HAYIRSEVER İNSANLAR ÜCRET BIRAKIYOR
Burak Çatal, “Halk Evi’nde açıldığı ilk günden beri, askıda çay ve tost uygulaması devam ediyor. Kampanyamızda 3 çeşit tost, su ve çay var. İhtiyacı olan vatandaşlara yardımcı olmak isteyen kişiler istedikleri kadar tost ve çay bırakabiliyorlar. Ağırlıklı olarak çay ve tost isteyenler çok. Durumu iyi olmayan ve dışarıdan gelen vatandaşlarımız oluyor, hayırsever insanların bıraktığı bu ürün ücretleri ile tost ve çay veriyoruz. İhtiyacı olanlar Halk Evi’ne gelerek talepte bulunuyorlar. Bu kampanyayı daha çok öğrenciler soruyor. Buraya gelerek, ‘tost, çay alabilir miyiz’ diyerek talepte bulunuyorlar. Biz de onlara burada istediklerini veriyoruz. Birçok vatandaşımız buraya gelerek haftalık çayını, tostunu ve suyunu fazlasıyla bırakıyor. Genellikle hesap öderken kampanyaya destek veriyorlar. Yoldan geçerken bile kampanyaya katkı sağlayan vatandaşlarımız da oluyor. Kampanyamız sosyal medyadan ve kulaktan kulağa duyuluyor. Görenler duyanlar birbirine aktarıyor, bilgilendiriyor. Halk Evi’mizde çay 1 TL, karışık tost 8 TL, beyaz peynirli tost 7 TL ve kaşarlı tostumuz 6 TL. Çoğu vatandaşımız bu fiyatlara göre fazlasıyla ücret ödeyerek askıda Çay- Tost kampanyamıza katkıda bulunuyor” diye konuştu.

Bakmadan Geçme