FETHİYE'DE İTFAİYEDEN KEDİ OPERASYONU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tarihi Paspatur çarşısındaki bir iş yerinin çatısında kısılan kedi yavrusunun imdadına Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ekipleri ile HAYED yetişti. Kurtarılan kedi HAYED ekipleri tarafından veteriner hekime götürülerek tedaviye alındı.

  • 728
FETHİYE'DE İTFAİYEDEN KEDİ OPERASYONU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Cumhuriyet Mahallesi’nde Paspatur Çarşısı Barlar Sokağına girişte bir iş yerinin çatısında yaklaşık 3 günden bu yana sıkıştığı yerde çıkarılmayı bekleyen yavru kedi için sosyal medyadan HAYED Derneğine ihbarda bulunuldu. HAYED yetkilileri, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ekipleri ile işbirliğine geçti.  Olay yerine gelen ekipler yavru kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. 
İtfaiye ekipleri tarafından çatıda sıkıştığı yerden çıkarılan sevimli kedi yavrusu, HAYED
Derneği üyelerine teslim edildi. Kurtarılan kedi yavrusu kafese konularak veteriner hekime götürüldü. 
YAVRU KEDİ ÇOK AÇ
HAYED Derneği Başkanı Baha Ünsal, “Sosyal medyadan gelen ihbar ile bir kedinin tentelere sıkıştığı bildirildi. Hemen buraya gelerek kediyi kurtarmaya çalıştık, fakat çabalarımıza rağmen kediyi sıkıştığı yerden kurtaramadık. Belediyemize müracaat ettik. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile kedimizi kurtardık, şimdi veterinere götüreceğiz. Yavru kedi çok aç, aç olduğu için de çok halsiz durumda. Kedi 3-4 gündür buradaymış. Yavru kedi yemeğe ulaşamadığı için ve annesi de sıkıştığı yere giremediği için aç durumda, başka bir sıkıntısı varsa veteriner tedavi edecek” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme