Aşırı Rüzgar Pazarı Etkiledi 

Fethiye'de sabah saatlerinde aşırı şekilde, gün içinde de zaman zaman etkili olan aşırı rüzgar, her hafta kurulan Salı Pazarını olumsuz etkiledi. Bazı bölümlerin kurulamadığı gözlenirken, aşırı rüzgar ve soğuk hava nedeniyle Salı Pazarı sakin bir ortamda geçti. 

  • 2619

Her hafta kurulan Salı Pazarı aşırı rüzgar ve soğuk havadan dolayı sakin bir gün yaşadı. Bazı pazar esnafı tezgahını kurmazken, bazı pazarcılar da rüzgarın geçmesini beklediler. Giyim ve aksesuar bölümünde büyük oranda tezgahlar kurulmazken; manav bölümünde esnaflar vatandaşlara hizmetlerini sürdürdü. 

Pazar esnaflarından Mehmet Yalçın, “Pazarımız fırtına ve korona virüsünden dolayı etkilendi. İnşallah en kısa sürede bunu atlatırız. İnsanlarda da bir tedirginlik var fakat buna gerek yok. Alışveriş için insanlar marketlere yığılıyor. Bence bunlar gereksiz. Sadece önlemlerimizi alıp, dikkat etmemiz gerekiyor. Hem kendi hem de karşımızdaki insanların sağlığını düşünmeliyiz” diye konuştu. 

Aşırı rüzgardan dolayı bazı pazarcıların stant kurumadığını kaydeden Yakup Taştan, “Halkımız biraz tedirgin ama aşırı rüzgar ve soğuk havadan dolayı bazı arkadaşlarımız gelemedi. Ürünleri rüzgardan etkilenen arkadaşlarımız tezgahlarını kuramadı. Halkımız rahat olsun. Tedirgin olunacak bir durum yok. Zaten yetkililer gereken önlemleri alıyor. İlerleyen günleri bekleyip göreceğiz” dedi. 

Pazarcılardan Hasan Büyükaydın, “Pazarda herhangi bir durum yok. Herkes normal akışında devam ediyor. Havada aşırı bir rüzgar olduğu için bu kadar telaş var. Rüzgar şiddetli olduğu zaman yaşanılan bir olay. Vatandaşlarımız rahat olsun. Fethiye’de herhangi bir olumsuz durum yok” ifadelerini kullandı. 


 

Aşırı Rüzgar Pazarı Etkiledi 
Aşırı Rüzgar Pazarı Etkiledi 
Aşırı Rüzgar Pazarı Etkiledi 
Aşırı Rüzgar Pazarı Etkiledi 

Bakmadan Geçme