Korona Virüsü Türküsü Paylaşım Rekoru Kırdı 

Fethiye'nin Çamköy Mahallesi'nde yaşayan 60 yaşındaki çiftçi Mehmet Alagöz (Kurt Mehmet) korona virüsüne yazdığı türkü sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Çocukluğundan bu yana saz çalıp söyleyen ve amatör olarak türküler yazan Mehmet Alagöz, çocuk yaşlarda bir heves ile saz çalmayı öğrendiğini söyledi. 

  • 30129
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Korona Virüsü Türküsü Paylaşım Rekoru Kırdı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye’nin Çamköy Mahallesi’nde yaşayan 60 yaşındaki çiftçi Mehmet Alagöz (Kurt Mehmet) korona virüsüne yazdığı türkü sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor. Çocukluğundan bu yana saz çalıp söyleyen ve amatör olarak türküler yazan Mehmet Alagöz, çocuk yaşlarda bir heves ile saz çalmayı öğrendiğini söyledi. 

Son günlerde dünya ve ülke gündeminin ilk sırasında ye alan korona virüsüne bir türkü de Fethiye’den… Kurt Mehmet olarak da bilinen Mehmet Alagöz, haberlerde sıkça duyduğu korona virüs ile ilgili bir türkü yazdı. Çocukluğundan bu yana saz çalıp, türkü söyleyen Mehmet Alagöz, türküsünde korona virüsten korunmanın yollarını da anlatıyor. 

Mehmet Alagöz yaptığı açıklamada, “Son günlerde televizyonlarda en çok korona virüsünden söz ediliyor. Oradan esinlenerek bu türküyü yazdım. Önceden de amatör olarak çalıp söylüyordum. Vatandaşlarımız bu virüsü hiç kafalarına takmasınlar. Fethiye gibi bir yerde zaten virüsün işi olmaz. Fethiye’mizde sıkıntılı bir durumun olmadığı açıklandı. Herkes işine baksın. Sıcak bir bölgede yaşıyoruz. Sıcak yerlerde korona virüsün barınamadığı söylendi. Çocukluğumdan bu yana saz çalıyorum. Bizim zamanımızda kurslar yoktu. Bir hevesle kendim çalmayı öğrendim. Dağda belende çaldım, nota falan bilmiyorum” dedi. 


 

Bakmadan Geçme