Araç sahiplerine kış bakımı uyarısı

Fethiye Sanayi Sitesi'nde bulunan Oto Rapor Ekspertiz Fethiye Bayii Muhammet Çobanoğlu, araç sahiplerinin kış mevsiminde araçlarının gerekli bakımlarını yaptırmaları hususunda uyardı. Periyodik bakımların da yapılması konusunda hatırlatmada bulunan Fethiye Bayii Çobanoğlu, kışı rahat geçirmek için araçlarda mutlaka kış bakımlarının yapılması gerektiğinin altını çizdi.

  • 687
Araç sahiplerine kış bakımı uyarısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 
Fethiye Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Oto Rapor Ekspertiz Fethiye Bayii Muhammet Çobanoğlu, kışa girmeden araçlarının bakımlarını yaptırmaları gerektiği hususunda araç sahiplerini ikaz etti. Soğuk havalarda en çok dikkat edilmesi gereken konunun antifriz olduğunu dile getiren Fethiye Bayii Muhammet Çobanoğlu, antifrizin ölçülmesi gerektiğini dile getirdi. Periyodik bakımların da yapılmasının gerekliliğini aktaran Muhammet Çobanoğlu, kışı rahat geçirmek için araçlarda mutlaka kış bakımlarının yapılması gerektiğini vurguladı.

BÜTÜN ARAÇLARIN KONTROLLERİNİ EKSİKSİZ YAPIYORUZ
Oto Rapor Ekspertiz Fethiye Bayii Muhammet Çobanoğlu, “Fethiye’de oto ekspertiz hizmeti vermekteyim. Kış mevsimine girmiş bulunmaktayız. Aracın kış bakımı olarak Fethiye’de sert bir kış geçmediği için lastikler 4 mevsim olarak takılıyor. Kar yağmadığı için kış lastiği zorunluluğu da yok. Akabinde cam suyundan, sileceklerin lastiğine kadar her şey kontrol edilmeli. Aracın tüm ölçümlerini yapıp, sürücüye söylüyoruz. Eksiklerini tamamlamasını sağlıyoruz. Kışın en önemli konulardan biri radyatörde yüzde 60 oranında antifriz gerekli. Fren bakımları düzenli yapılması gerekiyor. Lastik dişleri ve ömrü kontrol edilmeli. Bütün araçların kontrollerini eksiksiz yapıyoruz” diye konuştu. (Fatih Dereli)
 

Bakmadan Geçme