Anıl Gir bu sezon 19 gole imza attı

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, playoff öncesi sezonunun son maçında, kendi sahasında Atlas Maden Çengelköyspor'u 6-2 mağlup etti. Karşılaşmada 2 gol atan Anıl Gir, bu sezon rakip fileleri 19 kez sarstı.

  • 1744
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Anıl Gir bu sezon 19 gole imza attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Playofflar öncesi son durumu görme açısından önemli bir maç oynadıklarını kaydeden Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu; hazırlıklarını aralıksız sürdüreceklerini belirtti. Fethiyesporlu futbolcular Anıl Gir ve Cemal Şener de playofflardan şampiyon olarak 2. Lig’e çıkacaklarını söylediler. 

Fethiyesporlu futbolcu Anıl Gir yaptığı açıklamada, “Düşme hattında bulunan bir rakip ile oynadık. Bizim için ciddi bir maç oynadık. Takım olarak kendimizi görmemiz açısından çok önemliydi. Cemal de bu yıl kariyer rekoru kırdı ve 5 gole ulaştı. Playoff öncesi bu galibiyet moral oldu. Bu sezon 19 gol attım. Önümüzdeki sürece takım olarak iyi hazırlanıp, finalde de şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyoruz. Kendime ve takım arkadaşlarıma güveniyorum. Son maçlarımıza biraz daha odaklanabilseydik, biz şampiyon olabilirdik. Son 3 haftada yaşanan olaylar sonucu Nazilli Belediyespor şampiyonluğu elde etti. Mardin, İskenderun ve Halide Edip maçlarında sıkıntılar yaşadık. Şimdi bir bileti kaybettik, bir biletimiz daha var. Bu işin üstesinden geleceğiz. Ligdeki en iyi takım biziz” dedi. 

Fethiyesporlu futbolcu Cemal Şener açıklamasında, “Bu sezon ligde 5 gol attım. Anıl ağabey de tebrik ediyorum, 19 gole ulaştı. Yakup, Alihan, Anıl Arıcıoğlu da önemli katkı sağladılar. İnşallah playoffta şampiyon olup, Fethiyespor’u layık olduğu yerlere taşıyacağız. Prestij açısında da önemli bir karşılaşma oldu. Playoff öncesi de ciddi bir prova oldu. Takım olarak güzel bir oyun sergiledik. Mesut hocam 18 yaşında ilk profesyonel olduğumda yine teknik direktörümüzdü. Kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Enver Ataçocuğu, “Farklı bir galibiyet oldu. Rakibin durumu ortada, ligde kalma adına önemli bir maçtı. Playoff öncesi son durumumuzu, eksiklerimizi ve artılarımızı görme açısından bizim içinde önemli bir karşılaşma oldu. Artılarımızı ve eksilerimizi tespit ettik. Playoff maçımıza kadar eksiklerimiz en iyi şekilde tamamlayıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Nazilli Belediyespor’u tebrik ediyorum. Şansları da yaver gitti. 2. Lig’de başarılar diliyorum. İnşallah bizde playofftan 2. Lig’e çıkan ikinci bir takım oluruz. Oyuncularımın bu konuda inançları tam… Playoff maçlarına hazırlanmak için ara vermeden antrenmanlara devam edeceğiz. Toparlama antrenmanı yapacağız. Pazar, Pazartesi ve Salı günüde antrenmanlarımıza devam edeceğiz. Büyük bir ihtimalle rakibimiz Yomraspor görünüyor. Salı günü veya Çarşamba gününden Yomra’ya gideceğiz. İlk maçımızı 6 Mayıs Perşembe günü oynayacağız. Dediğim gibi eksiklerimizi gördük. Bu önümüzdeki kısa sürede gerekli çalışmaları yaparak eksikliklerimizi giderip playoff maçlarına galibiyetle başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

Anıl Gir bu sezon 19 gole imza attı
Anıl Gir bu sezon 19 gole imza attı
Anıl Gir bu sezon 19 gole imza attı
Anıl Gir bu sezon 19 gole imza attı
Anıl Gir bu sezon 19 gole imza attı
Anıl Gir bu sezon 19 gole imza attı
Anıl Gir bu sezon 19 gole imza attı
Anıl Gir bu sezon 19 gole imza attı

Bakmadan Geçme