Pozitif Düşünce'de gündem konuşuldu

FRT Televizyonu'nda yayınlanan, Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programının bu haftaki konukları Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Selçuk Selvi, Muğla Tabipler Odası Başkanı Cafer Şahin ile Hukukçu, AK Parti Disiplin Kurulu Üyesi Ramazan Yıldırım oldu. Muğla Tabipler Odası Başkanı Cafer Şahin pozitif düşünce programına Skype bağlantısı ile katılım sağladı. Konuklar ülke ve dış gündem hakkında değerlendirmelerde bulundular. 

  • 792
Pozitif Düşünce'de gündem konuşuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CAFER ŞAHİN SALGIN SÜRECİNİ YORUMLADI
FRT Televizyonu'nda yayınlanan, Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programına Skype üzerinden bağlanan Muğla Tabipler Odası Başkanı Cafer Şahin ülkemizde uygulanan 17 günlük tam kapanma kararı hakkında yorum yaptı. Başkan Cafer Şahin, sahil bölgelerine yapılan yoğun göçten bahsederek, vaka sayılarının gerçek rakamların verilmediğini söyledi. Şahin, “Tam kapanma kararını 3 gün önceden vermenin ne mantığı vardı. Anadolu bölgelerinden sahil kesimlerine inanılmaz bir virüs göçü yaşanıyor. Sahil bölgeleri için endişeleniyoruz. 1 Mayıs işçi bayramında virüsü işçilere hediye eden bir yönetim var. Pandemi süreci tek akılla yürütülemez. Türkiye’de ölen kişi sayıları saklanıyor. En az 3 karı olduğunu düşünüyorum. Salgını kontrol altına almak için bilim adamlarının sözünün dinlenmesi gerekiyor. Aşılama ve aşı temini çok hızlı yapılması gerekiyor. Aşılamada ilerleyemezsek bu salgın bitmez, bitemez. Yapılması gereken bunlardır” diye konuştu. 

SELVİ, “DİKKAT ETMELİYİZ”
Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesi Selçuk Selvi, FRT TV’de pandemi döneminin gidişatını yorumlarken, Biden’ın Türkiye için söylediği sözde soykırım sözlerini eleştirdi. Selçuk Selvi, “1 Mayıs İşçi ve Emekçi bayramını en içten dileklerim ile kutluyorum. Bu salgın döneminde zor şartlar altında çalışmaya mahkûmlar. Bizler pandemi döneminde ilk önce kendimiz dikkat etmeliyiz. Tam kapanma sürecinde vatandaşların evlerinde çıkmaması gerekiyordu. Tatile giden vatandaşlar bizleri çok üzdü. Ülke olarak zor dönemlerden geçiyoruz” dedi

BİZ GEÇMİŞİMİZLE NETİZ
Biden’ın Türkiye için söylediği sözde soykırım sözlerini eleştiren Selçuk Selvi, “Amerika’nın amacı gündem oluşturmak. Biden konuşmasında muhalefeti sayarak, Erdoğan’ı devireceğiz diyor. Buradaki asıl amaç Türkiye’ye saldırmak. Amerika, Ermenilere soykırım yapılmış gibi bir algı oluşturmak istiyor. Unutulmasın ki Türkiye’de ırk ve din üzerinde baskı yoktur. Özetle biz vatanımızı savunduk. Vatandaşımız şunu bilsin; Biden’ı kınıyoruz diye yapılan açıklamalar yarım ağız tepkilerdir. Biz geçmişimizle netiz” diye konuştu. 

YILDIRIM, “KENDİ YAPTIKLARINA BAKACAKLAR”
Hukukçu, AK Parti Disiplin Kurulu Üyesi Ramazan Yıldırım ise, “Ermeniler ters algı yaratmaya çalışıyor. Ermeni zalimi diye bir sürü olay var. Ermeniler, Siirt’te 100 bin Kürt vatandaşımızı şehit etmişler. Çoluk çocuk demeden katliam yapmışlar. Türkiye’ye sürekli bir iftira atılıyor. Amaçları ülkeyi karıştırmak ama bunu yapamazlar. İlk önce kendi yaptıklarına bakacaklar” ifadelerini kulandı. 

Pozitif Düşünce'de gündem konuşuldu
Pozitif Düşünce'de gündem konuşuldu
Pozitif Düşünce'de gündem konuşuldu
Pozitif Düşünce'de gündem konuşuldu
Pozitif Düşünce'de gündem konuşuldu
Pozitif Düşünce'de gündem konuşuldu

Bakmadan Geçme