Altında Yükseliş

Serbest piyasada altının yükselişi doruğa çıkarken hafta sonuna girişte az da olsa geriledi. Piyasada dünkü kapanışta Çeyrek Altın 635 TL'den satılırken altının yine de güvenli liman olduğu kaydedildi. Fethiye'de kuyumcular, altının yükselmeye devam edeceğini kaydederlerken pandeminin sona ermesiyle birlikte satışların daha da artabileceğini söylediler. Kuyumcular altının son üç ayda yüzde 30 getirisinin bulunduğunu da belirttiler.

  • 1469
Altında Yükseliş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karlık Kuyumculuk’tan Rüstem Karlık “Yarım Altın 1270 TL, Tam Altın 2540 TL, Ata Lira Cumhuriyet Altını 2600 TL’den satıyoruz. Geçen aya göre 40-50 TL gibi bir artış görünüyor. Dolayısıyla altında önümüzdeki günlerde de yükselme bekleyebiliriz. Bir ayda altının güvenli bir liman olduğunu görüyoruz. Yatırımcıların bu konuda takipçi olmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü kazandırıyor, kazandıracağına da inanıyoruz. Biz de sorup soruşturuyoruz. Altın için şu an hedef 400-420 TL. gram bazında beklenti var. Tavsiyelerimiz müşterilerimizin altına biraz daha sıcak bakması” dedi.
Tufanlar Kuyumculuk’tan Muzaffer Uçar ise “Firmamızın vermiş olduğu hizmetler devam etmektedir. Virüs nedeniyle mesai saatlerimiz 10:00 ile 18:00 arası devam ediyor. Bütün iş yerlerinde olduğu gibi bir durgunluk var. Bunun etkisi olarak altının yükselmesini görüyoruz. Ama ileriye yönelik düşündüğümüz zaman altın her zaman yerini korumaktadır. Yatırımcılara Cumhuriyet Altını, özellikle bilezik tarzı yatırımları tavsiye ediyoruz. Şu an 22 Ayar bilezik fiyatımız 360 TL. Normal şartlarda altın bir yılda yüzde 20 yüzde 30 bir getiri yaparken, bu sene üç ayda yüzde 30 getiri yaptı. Bu da yatırımcısına yüzde 30 kazandırdı demektir. Uzmanlar, uzun vadede altına yatırım yapmayı öneriyor. Şu an darphane basmıyor ama elimizde tüm altın çeşitleri bulunuyor” diye konuştu.
 

Altında Yükseliş
Altında Yükseliş
Altında Yükseliş

Bakmadan Geçme