ALİ HAN TUNÇER, 'FETHİYESPOR'U ŞAMPİYON YAPACAĞIZ'

Fethiyespor'un deplasmanda, Tekirdağspor'a uzatma dakikalarında yediği gol ile mağlup olması Fethiyespor camiasında üzüntü yarattı. Fethiyespor'un yeni transferlerinden Ali Han Tunçer kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek 'hocamızın istediği her şeyi yaptık, 3 şutumuz direkten döndü. Yenildiğimiz için üzgünüz' dedi.

  • 2545
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ALİ HAN TUNÇER, 'FETHİYESPOR'U ŞAMPİYON YAPACAĞIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lacivert-Beyazlı Fethiyespor’da deplasmanda oynanan Tekirdağspor maçının yenilgisinin üzüntüsü yaşanıyor. Fethiyespor’un 2. Hafta maçında Darıca Gençlerbirliği’ne ve ligin 4. haftasında yine deplasmanda aynı skorla Tekirdağspor'a son saniyelerde gelen gol ile 2-1 yenilmesi Fethiyespor yönetim kurulu ve teknik kadroyu üzdü. Fethiyespor’un yeni futbolcusu Ali Han Tunçer “hocamızın istediği her şeyi yaptık, 3 şutumuz direkten döndü. Yenildiğimiz için üzgünüz” dedi. Tunçer “Bizim için istediğimiz her şeyi yaptığımız bir maçtı. Elimizden gelen her şeyi yaptığımızı da gösterdik. Maçın daha birinci dakikasında Anıl Arıcıoğlu’nun direkten dönen bir şutu var. Sonrasında Anıl Gir’in gollük bir şutu direkten döndü rakibin hızlı atağında bizim aleyhimize penaltı olarak sonuçlandı. Gerçekten çok üstün oynadığımız bir maçtı. Rakip da bir puanın kendileri için ödül olduğunun bilincindeydi. Gerek süre geçirdiklerinden gerekse saha içindeki tutumlarından bunu anlayabiliyorduk. Biz mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkmıştık. Hocamızın bizden istediği her şeyi sahada yaptık. Hafta içi ne çalıştıysak teknik ve taktik olarak sahaya yansıttık. Bu maçta galibiyet almamız nasip olmadı ama bu 1-2 maçlık bir durum. Deplasmanda bu şekilde rakipten çok üstün oynayıp yenilmemiz bir iş kazasıdır, sezon boyunca bu tür iş kazaları 1-2 maçta denk gelir. Bu kadar iyi oynayıp yenilmemize çok üzüldük, galibiyetle dönmeyi bekliyorduk. Bu iyi futbol bizim için çok önemli. Kötü oynayıp kazanmaktansa ligin ilk haftalarında böyle yenilgiler alıp ders çıkartalım, önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanalım” ifadelerini kullandı.
HAKEMLERİ DE YENMEMİZ GEREKİYOR
Karşılaşmada Fethiyespor forması giyen Ali Han takım arkadaşları ile uyum içinde olduklarını belirterek, “Tekirdağspor maçında 3 puan alsaydık şuan lider konumdaydık. Haftaya ve ondan sonraki hafta 3 puan alıp bir seri başlatmak istiyoruz. Bunu yapabilecek kadar iyi oynuyoruz. Tekirdağspor maçında benim düşürüldüğüm pozisyon bariz şekilde kırmızı kart ama hakem bu kartı vermedi. Yakup’un boş kale pozisyonunda düşürülüp verilmeyen yüzde 100 penaltı var. Bu yolda hakemleri de yenmemiz gerekiyor. Karşımıza çıkan takımlar için 1 puan yeterli oluyor ama biz her takımın karşısına galibiyet için çıkıyoruz. İçerde de deplasmanda da galibiyet parolası ile maça başlıyoruz. Geçen maçın skoru bir iş kazasıydı. İnşallah bundan sonra bu tür kazalar ile karşılaşmayız. Seri yakaladıktan sonra lige de diğer takımlara da gerekli mesajı vermiş olacağız, zaten onlarda bizim gücümüzün kuvvetimizin farkında. Hep birlikte hocamızın istediklerini yaparak, gerekli olan şeyleri sahaya yansıtıp 3 puanları almaya başladığımızda her şey düzelecek” dedi.
ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Tunçer, bugüne kadar oynadığı kulüplerden en iyisinin Fethiyespor olduğunun altını çizerek “Fethiyespor gerçekten çok iyi ve her futbolcunun oynamak isteyeceği bir kulüp, hem şehir olarak hem takım olarak bunu gösteriyor. Fethiyespor yönetim olarak gerçekten Türkiye’de benim oynadığım ve çalıştığım en iyi iki yönetimden biri. Verilen sözler tutuluyor, laflar havada kalmıyor ve hiçbir şekilde yanlış iş yapılmıyor. Biz futbolcular olarak Fethiyespor yönetimine bir borcumuz var, bize böyle davranan insanları mutlu etmemiz gerekiyor. Fethiyespor yönetimi gerek ceplerinden gerekse işlerinden feragat ediyor. Bu  yüzden Fethiyespor yönetimine, taraftarına ve bu şehre  borcumuzu şampiyon olarak ödeyeceğiz. Zaten buraya şampiyonluk için geldik. Locadaki yüzde 50’lik kısma taraftar girebilecek, bu bizim için çok iyi olacak. Fethiyespor taraftarını 1 kişi olsa bile görmek istiyoruz. Taraftarın kalplerinin, gönüllerinin bizimle olduğunun bilincindeyiz, saha içinde elimizden geleni yapacağız. 3 puanları almaya başladığımızda taraftarların da yüzünü güldürdüğümüzde her şey daha güzel olacak. İnşallah hep birlikte o kupaya ulaşacağız” şeklinde konuştu.  
 

Bakmadan Geçme