Akıllara zarar 'Akıllı kavşak!'

Muğla'nın merkez ilçesi olan Menteşe'deki akıllı kavşak sürücüleri çileden çıkartmaya devam ediyor. Trafiğin felç olmasına neden olan akıllı kavşak ile ilgili CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin'de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na 'katlı kavşak yapmayı düşünmüyor musunuz?' diye sordu.

  • 1155
Akıllara zarar 'Akıllı kavşak!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yer alan ve Denizli, İzmir, Aydın ve Antalya gibi önemli turizm ve ticaret merkezleri birbirine bağlayan akıllı kavşak gelinen nokta itibariyle yaşanan yoğunluğu taşıyamaz hale geldi. Kurban bayramı tatili öncesinde trafiğin tamamen durma noktasına geldiği Menteşe Akıllı Kavşağı ile ilgili CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin’de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na “Katlı kavşak yapmayı düşünmüyor musunuz?” diye sordu.
“Katlı Kavşak Yapmayı Düşünmüyor Musunuz?”
CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, yaptığı açıklamada; “Ulaştırma Bakanlığına Muğla’nın merkezinde bir kör düğüm haine gelen bu sorunu çözecek misiniz çözmeyecek misiniz? Diye sormuştuk. Fakat bakanlık sorularımıza cevap vermek yerine bize kavşağın nasıl oluşturulduğunu ve kavşaktan kaç araç geçtiğinin bilgisini vermişti. Tekrar soruyoruz; Öğrenci yerleşkesi, üniversite hastanesi ve turizm ana ulaşım yollarının ortasında bulunması nedeniyle oluşan yoğunluğun giderilmesi için katlı kavşak yapmayı düşünmüyor musunuz?” diye konuştu.

Bakmadan Geçme